AERTSSENS COPY SERVICE

Contactgegevens AERTSSENS COPY SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AERTSSENS COPY SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AERTSSENS COPY SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE NIEUWSTRAAT 10; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32330347 32330347

Fax (fax): +32 (16) 214-87-48 +32 (16) 214-87-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AERTSSENS COPY SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AERTSSENS COPY SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AERTSSENS COPY SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AERTSSENS COPY SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AERTSSENS COPY SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AERTSSENS COPY SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AERTSSENS COPY SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AERTSSENS COPY SERVICE
Products information AERTSSENS COPY SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE02687774658
Ondernemingsnummer: 1696533203
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in AERTSSENS COPY SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AERTSSENS COPY SERVICE
(Get full report from official database of BE for AERTSSENS COPY SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AERTSSENS COPY SERVICE
Addition kinds of activities for AERTSSENS COPY SERVICE

3822. Milieucontroles | Environmental controls
36310104. Magnetronovens, inclusief draagbaar: huishouden | Microwave ovens, including portable: household
72310103. Gezichtssalons | Facial salons
78190401. Uitrusting verhuur, film | Equipment rental, motion picture
91210102. Wetgevende adviserende commissie | Legislative advisory commission

Werken bij AERTSSENS COPY SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AERTSSENS COPY SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AERTSSENS COPY SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AERTSSENS COPY SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • zelfstandig chauffeur B Lokeren (met ADR) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: RAF VERCAUTEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding zijn we op zoek naar een chauffeur op zelfstandige basis (met een geldig ADR attest cat 1) U rijdt in de hele Benelux, sporadisch naar andere Europese landen, kan eventueel omgewisseld worden 's Morgens vertrekken volgens planning gekregen de avond voordien

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van AERTSSENS COPY SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of AERTSSENS COPY SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AERTSSENS COPY SERVICE. Laat een reactie achter voor AERTSSENS COPY SERVICE. AERTSSENS COPY SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AERTSSENS COPY SERVICE. Leave a respond for AERTSSENS COPY SERVICE. AERTSSENS COPY SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AERTSSENS COPY SERVICE op de google maps. Adres en contacten AERTSSENS COPY SERVICE
Location of AERTSSENS COPY SERVICE on the google maps. Address and contacts of AERTSSENS COPY SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come AERTSSENS COPY SERVICE AERTSSENS COPY SERVICE: FLBREETEC INTERNATIONAL NV | WILLY VANDENBROUCKE | P.ROEFS | ALLUX | BOUTIQUE APPEL'S

Other related companies as AERTSSENS COPY SERVICE: FLBREETEC INTERNATIONAL NV | WILLY VANDENBROUCKE | P.ROEFS | ALLUX | BOUTIQUE APPEL'S

AERTSSENS COPY SERVICE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AERTSSENS COPY SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02687774658. Het bedrijf AERTSSENS COPY SERVICE bevindt zich op het adres: LANGE NIEUWSTRAAT 10; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 420,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in AERTSSENS COPY SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AERTSSENS COPY SERVICE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AERTSSENS COPY SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AERTSSENS COPY SERVICE, openstaande posities, locatie van AERTSSENS COPY SERVICE op de kaart.

AERTSSENS COPY SERVICE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AERTSSENS COPY SERVICE, company assigned to the tax number BE02687774658. The company AERTSSENS COPY SERVICE is located at the address: LANGE NIEUWSTRAAT 10; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 420,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in AERTSSENS COPY SERVICE were not found.
The main activity of AERTSSENS COPY SERVICE is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AERTSSENS COPY SERVICE is not available. You also can look at reviews of AERTSSENS COPY SERVICE, open positions, location of AERTSSENS COPY SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AERTSSENS COPY SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AERTSSENS COPY SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AERTSSENS COPY SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AERTSSENS COPY SERVICE, employees, financial statistics.