Gai Logis (Au)

Contactgegevens Gai Logis (Au): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gai Logis (Au): address, phone, fax, email, website, opening hours

Gai Logis (Au)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Reine Elisabeth 15; 5640; Mettet, België

Telefoon (phone): 071 72 74 32 (+32-071 72 74 32) 071 72 74 32 (+32-071 72 74 32)

Fax (fax): +32 (68) 769-45-60 +32 (68) 769-45-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gai Logis (Au): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gai Logis (Au)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gai Logis (Au)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gai Logis (Au), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gai Logis (Au). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gai Logis (Au), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gai Logis (Au). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gai Logis (Au)
Products information Gai Logis (Au)

BTW identificatienummer (tax): BE08208953857
Ondernemingsnummer: 1476257324
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Gai Logis (Au) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drug stores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gai Logis (Au)
(Get full report from official database of BE for Gai Logis (Au))

Aanvulling soorten activiteiten voor Gai Logis (Au)
Addition kinds of activities for Gai Logis (Au)

072199. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
30210108. Overshoes, rubber of rubber gesolde stof | Overshoes, rubber or rubber soled fabric
35599937. Recycling machines | Recycling machinery
87319900. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec

Werken bij Gai Logis (Au): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gai Logis (Au): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gai Logis (Au). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gai Logis (Au). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Bocholt, zijn we op zoek naar een operator Takenpakket: - Het bedienen van de machine - Kleine storingen verhelpen - Zorgen voor een goed verloop van de productielijn - Controleren van het fabricatieproces - Parameters aanpassen indien nodig - Kwaliteitsanalyses uitvoeren - Reinigen van de machines en installaties - Afwijkingen doorgeven aan de teamleaders - Melden van grondstof- of materiaaltekorten aan de teamleader - Je hebt diverse contacten met de afdeling planning en het afdelingshoofd - Je voert 20% administratie uit

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van Gai Logis (Au) in sociale netwerken
Look for responds of Gai Logis (Au) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gai Logis (Au). Laat een reactie achter voor Gai Logis (Au). Gai Logis (Au) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gai Logis (Au). Leave a respond for Gai Logis (Au). Gai Logis (Au) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gai Logis (Au) op de google maps. Adres en contacten Gai Logis (Au)
Location of Gai Logis (Au) on the google maps. Address and contacts of Gai Logis (Au)

Andere gerelateerde bedrijven als come Gai Logis (Au) Gai Logis (Au): Niro Belgium | BUREAU WEBEX | F. RASSCHAERT | GERARD NUYTTENS | Van Ravels Jean-Marc

Other related companies as Gai Logis (Au): Niro Belgium | BUREAU WEBEX | F. RASSCHAERT | GERARD NUYTTENS | Van Ravels Jean-Marc

Gai Logis (Au) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gai Logis (Au), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08208953857. Het bedrijf Gai Logis (Au) bevindt zich op het adres: Rue Reine Elisabeth 15; 5640; Mettet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 726,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drug stores. Producten gemaakt in Gai Logis (Au) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gai Logis (Au) is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gai Logis (Au) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gai Logis (Au), openstaande posities, locatie van Gai Logis (Au) op de kaart.

Gai Logis (Au) is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gai Logis (Au), company assigned to the tax number BE08208953857. The company Gai Logis (Au) is located at the address: Rue Reine Elisabeth 15; 5640; Mettet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 726,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drug stores. Products created in Gai Logis (Au) were not found.
The main activity of Gai Logis (Au) is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gai Logis (Au) is not available. You also can look at reviews of Gai Logis (Au), open positions, location of Gai Logis (Au) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gai Logis (Au), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gai Logis (Au), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gai Logis (Au), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gai Logis (Au), employees, financial statistics.