SUPER DROG. & BEAUTY DI

Contactgegevens SUPER DROG. & BEAUTY DI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUPER DROG. & BEAUTY DI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUPER DROG. & BEAUTY DI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GR?TRY 64BD; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43444788 (+32-43444788) 43444788 (+32-43444788)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUPER DROG. & BEAUTY DI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUPER DROG. & BEAUTY DI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUPER DROG. & BEAUTY DI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUPER DROG. & BEAUTY DI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUPER DROG. & BEAUTY DI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUPER DROG. & BEAUTY DI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUPER DROG. & BEAUTY DI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUPER DROG. & BEAUTY DI
Products information SUPER DROG. & BEAUTY DI

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Parfums,Cosmétiques.. Produits: Produits de Droguerie.

Product categorie (product category): Drogueries. Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUPER DROG. & BEAUTY DI
(Get full report from official database of BE for SUPER DROG. & BEAUTY DI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUPER DROG. & BEAUTY DI
Addition kinds of activities for SUPER DROG. & BEAUTY DI

24991601. Verlengingsplanken, hout | Extension planks, wood
28650307. chloorbenzeen | Chlorobenzene
35239906. Windmolens voor het pompen van water, landbouw | Windmills for pumping water, agricultural
37140400. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
67269901. Uitgifte van gezichtbedrag certificaat | Face amount certificate issuing
79990802. Bridge club, niet-lidmaatschap | Bridge club, non-membership
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession
87439901. Lobbyist | Lobbyist

Werken bij SUPER DROG. & BEAUTY DI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUPER DROG. & BEAUTY DI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUPER DROG. & BEAUTY DI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUPER DROG. & BEAUTY DI. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: De Poetsboetiek

    Type: Dienstenchequebaan

    Wat doe jij: je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis; jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen,dweilen, ramen poetsen, …; bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,…

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van SUPER DROG. & BEAUTY DI in sociale netwerken
Look for responds of SUPER DROG. & BEAUTY DI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUPER DROG. & BEAUTY DI. Laat een reactie achter voor SUPER DROG. & BEAUTY DI. SUPER DROG. & BEAUTY DI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUPER DROG. & BEAUTY DI. Leave a respond for SUPER DROG. & BEAUTY DI. SUPER DROG. & BEAUTY DI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUPER DROG. & BEAUTY DI op de google maps. Adres en contacten SUPER DROG. & BEAUTY DI
Location of SUPER DROG. & BEAUTY DI on the google maps. Address and contacts of SUPER DROG. & BEAUTY DI

Andere gerelateerde bedrijven als come SUPER DROG. & BEAUTY DI SUPER DROG. & BEAUTY DI: EXTRAZONE NAMUR | BRENDA STERCKX | Fiori | EUROPHOTO | R. DE GRIM

Other related companies as SUPER DROG. & BEAUTY DI: EXTRAZONE NAMUR | BRENDA STERCKX | Fiori | EUROPHOTO | R. DE GRIM

SUPER DROG. & BEAUTY DI is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUPER DROG. & BEAUTY DI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf SUPER DROG. & BEAUTY DI bevindt zich op het adres: RUE GR?TRY 64BD; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drogueries. Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Parfums,Cosmétiques.. Produits: Produits de Droguerie..
De hoofdactiviteit van SUPER DROG. & BEAUTY DI is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUPER DROG. & BEAUTY DI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUPER DROG. & BEAUTY DI, openstaande posities, locatie van SUPER DROG. & BEAUTY DI op de kaart.

SUPER DROG. & BEAUTY DI is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUPER DROG. & BEAUTY DI, company assigned to the tax number BE01557281494. The company SUPER DROG. & BEAUTY DI is located at the address: RUE GR?TRY 64BD; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drogueries. Parfumeries. List of products are Produits: Parfums,Cosmétiques.. Produits: Produits de Droguerie..
The main activity of SUPER DROG. & BEAUTY DI is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SUPER DROG. & BEAUTY DI is not available. You also can look at reviews of SUPER DROG. & BEAUTY DI, open positions, location of SUPER DROG. & BEAUTY DI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUPER DROG. & BEAUTY DI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUPER DROG. & BEAUTY DI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUPER DROG. & BEAUTY DI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUPER DROG. & BEAUTY DI, employees, financial statistics.