KRUIDVAT

Contactgegevens KRUIDVAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRUIDVAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRUIDVAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BONDGENOTENLAAN 95; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16233801 (+32-16233801) 16233801 (+32-16233801)

Fax (fax): +32 (82) 475-27-81 +32 (82) 475-27-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRUIDVAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRUIDVAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRUIDVAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRUIDVAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRUIDVAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRUIDVAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRUIDVAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRUIDVAT
Products information KRUIDVAT

BTW identificatienummer (tax): BE08959320068
Ondernemingsnummer: 3294494628
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Articles de Toilette pour Dames,Cosmétiques.. Produits: Produits de Droguerie.

Product categorie (product category): Drogueries. Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRUIDVAT
(Get full report from official database of BE for KRUIDVAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRUIDVAT
Addition kinds of activities for KRUIDVAT

527199. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
20510201. Broodjes, zoet: behalve bevroren | Buns, sweet: except frozen
32720713. Steen, betonbeton | Stone, cast concrete
34790102. Graveren sieraden, zilverwerk of metaal | Engraving jewelry, silverware, or metal
35890206. Mop wringers | Mop wringers
38430109. Tandheelkundige handinstrumenten, nec | Dental hand instruments, nec
50650306. diodes | Diodes

Werken bij KRUIDVAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRUIDVAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRUIDVAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRUIDVAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van KRUIDVAT in sociale netwerken
Look for responds of KRUIDVAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRUIDVAT. Laat een reactie achter voor KRUIDVAT. KRUIDVAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRUIDVAT. Leave a respond for KRUIDVAT. KRUIDVAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRUIDVAT op de google maps. Adres en contacten KRUIDVAT
Location of KRUIDVAT on the google maps. Address and contacts of KRUIDVAT

Andere gerelateerde bedrijven als come KRUIDVAT KRUIDVAT: d'Hoe Bouwonderneming NV | KC VOLBA | I.L.S.AUTOMATISERING | HUIS VLOEMANS | HERMAN KRIECKEMANS

Other related companies as KRUIDVAT: d'Hoe Bouwonderneming NV | KC VOLBA | I.L.S.AUTOMATISERING | HUIS VLOEMANS | HERMAN KRIECKEMANS

KRUIDVAT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRUIDVAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08959320068. Het bedrijf KRUIDVAT bevindt zich op het adres: BONDGENOTENLAAN 95; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drogueries. Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Articles de Toilette pour Dames,Cosmétiques.. Produits: Produits de Droguerie..
De hoofdactiviteit van KRUIDVAT is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRUIDVAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRUIDVAT, openstaande posities, locatie van KRUIDVAT op de kaart.

KRUIDVAT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRUIDVAT, company assigned to the tax number BE08959320068. The company KRUIDVAT is located at the address: BONDGENOTENLAAN 95; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drogueries. Parfumeries. List of products are Produits: Articles de Toilette pour Dames,Cosmétiques.. Produits: Produits de Droguerie..
The main activity of KRUIDVAT is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KRUIDVAT is not available. You also can look at reviews of KRUIDVAT, open positions, location of KRUIDVAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRUIDVAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRUIDVAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRUIDVAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRUIDVAT, employees, financial statistics.