WOONDECOR EXCLUSIV

Contactgegevens WOONDECOR EXCLUSIV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOONDECOR EXCLUSIV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOONDECOR EXCLUSIV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEDERKOUTER 43; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92251808 (+32-92251808) 92251808 (+32-92251808)

Fax (fax): +32 (16) 311-98-29 +32 (16) 311-98-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOONDECOR EXCLUSIV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOONDECOR EXCLUSIV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOONDECOR EXCLUSIV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOONDECOR EXCLUSIV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOONDECOR EXCLUSIV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOONDECOR EXCLUSIV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOONDECOR EXCLUSIV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOONDECOR EXCLUSIV
Products information WOONDECOR EXCLUSIV

BTW identificatienummer (tax): BE05067687988
Ondernemingsnummer: 2653717041
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur,Rideaux.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Tapis.. Produits: Tissus de Décoration.. Services: Garnissage.

Product categorie (product category): Drogueries. Eclairage et équipements du foyer. Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Textiles. Peinture. Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOONDECOR EXCLUSIV
(Get full report from official database of BE for WOONDECOR EXCLUSIV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOONDECOR EXCLUSIV
Addition kinds of activities for WOONDECOR EXCLUSIV

249903. Ladders en stepladders, hout | Ladders and stepladders, wood
358999. Service industrie machines, nec, nec | Service industry machinery, nec, nec
491199. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
61410104. Afbetaling verkoopfinanciering, behalve banken | Installment sales finance, other than banks
64110303. Levensverzekeringsagenten | Life insurance agents

Werken bij WOONDECOR EXCLUSIV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOONDECOR EXCLUSIV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOONDECOR EXCLUSIV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOONDECOR EXCLUSIV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker orderprocessing (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dienst orderprocessing: ontvangen van monsters en controle van aanvraagformulieren registratie van nieuwe monsters in het LIMS - Ondersteuning labo microbiologie: voorbereiden monsters voor analyses microbiologie uitvoeren van microbiologische analyses op vnl. voeding, diervoeder en water onderhoud uitvoeren van apparatuur en ruimtes - Algemene administratieve taken: klasseren van documenten documenten opzoeken in het archief

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudelijke hulp (m/v) regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Brasschaat

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

  • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

Zoek naar antwoorden van WOONDECOR EXCLUSIV in sociale netwerken
Look for responds of WOONDECOR EXCLUSIV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOONDECOR EXCLUSIV. Laat een reactie achter voor WOONDECOR EXCLUSIV. WOONDECOR EXCLUSIV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOONDECOR EXCLUSIV. Leave a respond for WOONDECOR EXCLUSIV. WOONDECOR EXCLUSIV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOONDECOR EXCLUSIV op de google maps. Adres en contacten WOONDECOR EXCLUSIV
Location of WOONDECOR EXCLUSIV on the google maps. Address and contacts of WOONDECOR EXCLUSIV

Andere gerelateerde bedrijven als come WOONDECOR EXCLUSIV WOONDECOR EXCLUSIV: AUBERGE DU LAC | STEFAAN PATTYN | DENAEIJER N. | Bonnech猫re V茅ronique | Hornicub BVBA

Other related companies as WOONDECOR EXCLUSIV: AUBERGE DU LAC | STEFAAN PATTYN | DENAEIJER N. | Bonnech猫re V茅ronique | Hornicub BVBA

WOONDECOR EXCLUSIV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOONDECOR EXCLUSIV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067687988. Het bedrijf WOONDECOR EXCLUSIV bevindt zich op het adres: NEDERKOUTER 43; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drogueries. Eclairage et équipements du foyer. Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Textiles. Peinture. Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur,Rideaux.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Tapis.. Produits: Tissus de Décoration.. Services: Garnissage..
De hoofdactiviteit van WOONDECOR EXCLUSIV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOONDECOR EXCLUSIV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOONDECOR EXCLUSIV, openstaande posities, locatie van WOONDECOR EXCLUSIV op de kaart.

WOONDECOR EXCLUSIV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOONDECOR EXCLUSIV, company assigned to the tax number BE05067687988. The company WOONDECOR EXCLUSIV is located at the address: NEDERKOUTER 43; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drogueries. Eclairage et équipements du foyer. Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Textiles. Peinture. Réparation and restauration de meubles. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur,Rideaux.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Tapis.. Produits: Tissus de Décoration.. Services: Garnissage..
The main activity of WOONDECOR EXCLUSIV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WOONDECOR EXCLUSIV is not available. You also can look at reviews of WOONDECOR EXCLUSIV, open positions, location of WOONDECOR EXCLUSIV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOONDECOR EXCLUSIV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOONDECOR EXCLUSIV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOONDECOR EXCLUSIV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOONDECOR EXCLUSIV, employees, financial statistics.