CAROLINE CARETTE

Contactgegevens CAROLINE CARETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAROLINE CARETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAROLINE CARETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MANDELBEEKSTRAAT 12; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51312449 (+32-51312449) 51312449 (+32-51312449)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAROLINE CARETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAROLINE CARETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAROLINE CARETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAROLINE CARETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAROLINE CARETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAROLINE CARETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAROLINE CARETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAROLINE CARETTE
Products information CAROLINE CARETTE

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Produits de Droguerie.

Product categorie (product category): Drogueries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAROLINE CARETTE
(Get full report from official database of BE for CAROLINE CARETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAROLINE CARETTE
Addition kinds of activities for CAROLINE CARETTE

2851. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
358200. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
36390201. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, binnenlands | Buttonhole and eyelet machines and attachments, domestic
50840804. takels | Hoists
79991114. Parachute training, voor plezier | Parachute training, for pleasure

Werken bij CAROLINE CARETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAROLINE CARETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAROLINE CARETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAROLINE CARETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van CAROLINE CARETTE in sociale netwerken
Look for responds of CAROLINE CARETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAROLINE CARETTE. Laat een reactie achter voor CAROLINE CARETTE. CAROLINE CARETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAROLINE CARETTE. Leave a respond for CAROLINE CARETTE. CAROLINE CARETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAROLINE CARETTE op de google maps. Adres en contacten CAROLINE CARETTE
Location of CAROLINE CARETTE on the google maps. Address and contacts of CAROLINE CARETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAROLINE CARETTE CAROLINE CARETTE: ULENERS | JOCELYNE NOEL | MARTENS PETER | Dautricourt B | BUREAU EASY WRITER

Other related companies as CAROLINE CARETTE: ULENERS | JOCELYNE NOEL | MARTENS PETER | Dautricourt B | BUREAU EASY WRITER

CAROLINE CARETTE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAROLINE CARETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf CAROLINE CARETTE bevindt zich op het adres: MANDELBEEKSTRAAT 12; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drogueries. Lijst met producten zijn Produits: Produits de Droguerie..
De hoofdactiviteit van CAROLINE CARETTE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAROLINE CARETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAROLINE CARETTE, openstaande posities, locatie van CAROLINE CARETTE op de kaart.

CAROLINE CARETTE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAROLINE CARETTE, company assigned to the tax number BE03299438476. The company CAROLINE CARETTE is located at the address: MANDELBEEKSTRAAT 12; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drogueries. List of products are Produits: Produits de Droguerie..
The main activity of CAROLINE CARETTE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CAROLINE CARETTE is not available. You also can look at reviews of CAROLINE CARETTE, open positions, location of CAROLINE CARETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAROLINE CARETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAROLINE CARETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAROLINE CARETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAROLINE CARETTE, employees, financial statistics.