HUIS BASTIAANSEN

Contactgegevens HUIS BASTIAANSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS BASTIAANSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS BASTIAANSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POELSTRAAT 230; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 93625520 (+32-93625520) 93625520 (+32-93625520)

Fax (fax): +32 (61) 718-50-12 +32 (61) 718-50-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS BASTIAANSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS BASTIAANSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS BASTIAANSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS BASTIAANSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS BASTIAANSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS BASTIAANSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS BASTIAANSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS BASTIAANSEN
Products information HUIS BASTIAANSEN

BTW identificatienummer (tax): BE03274444580
Ondernemingsnummer: 3012695312
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in HUIS BASTIAANSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drogisterijen; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS BASTIAANSEN
(Get full report from official database of BE for HUIS BASTIAANSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS BASTIAANSEN
Addition kinds of activities for HUIS BASTIAANSEN

3269. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
282103. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
07220302. Katoen, machine oogstdiensten | Cotton, machine harvesting services
17919904. Externe muur installatie | Exterior wall system installation
26310303. Corrugatiemedium | Corrugating medium
35680301. Belting, ketting | Belting, chain
36290103. Inverters, niet-roterende: elektrisch | Inverters, nonrotating: electrical
42229902. Opslag, bevroren of gekoelde goederen | Storage, frozen or refrigerated goods

Werken bij HUIS BASTIAANSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS BASTIAANSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS BASTIAANSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS BASTIAANSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Gedreven huishoudhulp regio Alveringem gezocht! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Alveringem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POLET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als thuisverpleegkundige op zelfstandige basis in een groepering van zelfstandige verpleegkundigen Je verzorgt de mensen met oog voor detailzorg en voert dit uit wanneer nodig. Je staat in voor de wondzorg, inspuitingen, perfusies, bloednames, ... Wegens continue groei zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's die ons team in de regio Antwerpen komen versterken.

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van HUIS BASTIAANSEN in sociale netwerken
Look for responds of HUIS BASTIAANSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS BASTIAANSEN. Laat een reactie achter voor HUIS BASTIAANSEN. HUIS BASTIAANSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS BASTIAANSEN. Leave a respond for HUIS BASTIAANSEN. HUIS BASTIAANSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS BASTIAANSEN op de google maps. Adres en contacten HUIS BASTIAANSEN
Location of HUIS BASTIAANSEN on the google maps. Address and contacts of HUIS BASTIAANSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS BASTIAANSEN HUIS BASTIAANSEN: COIFFURE YVETTE | Nobilis | IN DE KAASSTAL | JACQUES LAFALIZE | BOOMKWEKERIJ NIJST

Other related companies as HUIS BASTIAANSEN: COIFFURE YVETTE | Nobilis | IN DE KAASSTAL | JACQUES LAFALIZE | BOOMKWEKERIJ NIJST

HUIS BASTIAANSEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS BASTIAANSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03274444580. Het bedrijf HUIS BASTIAANSEN bevindt zich op het adres: POELSTRAAT 230; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 757,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Drogisterijen; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in HUIS BASTIAANSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS BASTIAANSEN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS BASTIAANSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS BASTIAANSEN, openstaande posities, locatie van HUIS BASTIAANSEN op de kaart.

HUIS BASTIAANSEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS BASTIAANSEN, company assigned to the tax number BE03274444580. The company HUIS BASTIAANSEN is located at the address: POELSTRAAT 230; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 757,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Drogisterijen; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in HUIS BASTIAANSEN were not found.
The main activity of HUIS BASTIAANSEN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS BASTIAANSEN is not available. You also can look at reviews of HUIS BASTIAANSEN, open positions, location of HUIS BASTIAANSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS BASTIAANSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS BASTIAANSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS BASTIAANSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS BASTIAANSEN, employees, financial statistics.