ROLAND RAMAEKERS

Contactgegevens ROLAND RAMAEKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND RAMAEKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND RAMAEKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JUSTUS LIPSIUSLAAN 45; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11225628 (+32-11225628) 11225628 (+32-11225628)

Fax (fax): +32 (69) 787-21-29 +32 (69) 787-21-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND RAMAEKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND RAMAEKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND RAMAEKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND RAMAEKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND RAMAEKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND RAMAEKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND RAMAEKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND RAMAEKERS
Products information ROLAND RAMAEKERS

BTW identificatienummer (tax): BE08745086669
Ondernemingsnummer: 8375671386
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ROLAND RAMAEKERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drogisterijen; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND RAMAEKERS
(Get full report from official database of BE for ROLAND RAMAEKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND RAMAEKERS
Addition kinds of activities for ROLAND RAMAEKERS

2269. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
238599. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
329700. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
32599900. Structurele kleiproducten, nec, nec | Structural clay products, nec, nec
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
35969900. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
38510103. Lensbekleding, oftalmisch | Lens coating, ophthalmic

Werken bij ROLAND RAMAEKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND RAMAEKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND RAMAEKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND RAMAEKERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • Onderhoudsmechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

Zoek naar antwoorden van ROLAND RAMAEKERS in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND RAMAEKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND RAMAEKERS. Laat een reactie achter voor ROLAND RAMAEKERS. ROLAND RAMAEKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND RAMAEKERS. Leave a respond for ROLAND RAMAEKERS. ROLAND RAMAEKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND RAMAEKERS op de google maps. Adres en contacten ROLAND RAMAEKERS
Location of ROLAND RAMAEKERS on the google maps. Address and contacts of ROLAND RAMAEKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND RAMAEKERS ROLAND RAMAEKERS: Pitou | Simon M | SEGERS & MOERMANS | J-C DECAUX-BELGOPOSTER | PUTBERG

Other related companies as ROLAND RAMAEKERS: Pitou | Simon M | SEGERS & MOERMANS | J-C DECAUX-BELGOPOSTER | PUTBERG

ROLAND RAMAEKERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND RAMAEKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08745086669. Het bedrijf ROLAND RAMAEKERS bevindt zich op het adres: JUSTUS LIPSIUSLAAN 45; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Drogisterijen; Schilders. Producten gemaakt in ROLAND RAMAEKERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLAND RAMAEKERS is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND RAMAEKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND RAMAEKERS, openstaande posities, locatie van ROLAND RAMAEKERS op de kaart.

ROLAND RAMAEKERS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND RAMAEKERS, company assigned to the tax number BE08745086669. The company ROLAND RAMAEKERS is located at the address: JUSTUS LIPSIUSLAAN 45; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Drogisterijen; Schilders. Products created in ROLAND RAMAEKERS were not found.
The main activity of ROLAND RAMAEKERS is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND RAMAEKERS is not available. You also can look at reviews of ROLAND RAMAEKERS, open positions, location of ROLAND RAMAEKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND RAMAEKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND RAMAEKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND RAMAEKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND RAMAEKERS, employees, financial statistics.