BERMY DECOR

Contactgegevens BERMY DECOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERMY DECOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERMY DECOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAACHTSTRAAT 68; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 16489947 (+32-16489947) 16489947 (+32-16489947)

Fax (fax): +32 (81) 717-21-88 +32 (81) 717-21-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERMY DECOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERMY DECOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERMY DECOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERMY DECOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERMY DECOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERMY DECOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERMY DECOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERMY DECOR
Products information BERMY DECOR

BTW identificatienummer (tax): BE04232177734
Ondernemingsnummer: 8970306396
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BERMY DECOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drogisterijen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERMY DECOR
(Get full report from official database of BE for BERMY DECOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERMY DECOR
Addition kinds of activities for BERMY DECOR

33120801. Ferroalloys, geproduceerd in hoogovens | Ferroalloys, produced in blast furnaces
35360102. Davits | Davits
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
36479902. Fietslampen | Bicycle lamps
39999931. Ooglashoeken afdrukken | Printing eyeglass frames
50830304. Boerderij implementaties | Farm implements
83220303. Rampenservice | Disaster service
83220401. Misdadiger rehabilitatie bureau | Offender rehabilitation agency
86610112. Kerk van God | Church of god

Werken bij BERMY DECOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERMY DECOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERMY DECOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERMY DECOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Zoek naar antwoorden van BERMY DECOR in sociale netwerken
Look for responds of BERMY DECOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERMY DECOR. Laat een reactie achter voor BERMY DECOR. BERMY DECOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERMY DECOR. Leave a respond for BERMY DECOR. BERMY DECOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERMY DECOR op de google maps. Adres en contacten BERMY DECOR
Location of BERMY DECOR on the google maps. Address and contacts of BERMY DECOR

Andere gerelateerde bedrijven als come BERMY DECOR BERMY DECOR: De Rouck | RENTING ALARM COMFORT WILLEMS | VANHOUDT-VERDEYEN | CHRISTINA VANDER STICHELE | Douane (Caf茅 de la)

Other related companies as BERMY DECOR: De Rouck | RENTING ALARM COMFORT WILLEMS | VANHOUDT-VERDEYEN | CHRISTINA VANDER STICHELE | Douane (Caf茅 de la)

BERMY DECOR is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERMY DECOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232177734. Het bedrijf BERMY DECOR bevindt zich op het adres: HAACHTSTRAAT 68; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 410,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drogisterijen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in BERMY DECOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERMY DECOR is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERMY DECOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERMY DECOR, openstaande posities, locatie van BERMY DECOR op de kaart.

BERMY DECOR is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERMY DECOR, company assigned to the tax number BE04232177734. The company BERMY DECOR is located at the address: HAACHTSTRAAT 68; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 410,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drogisterijen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in BERMY DECOR were not found.
The main activity of BERMY DECOR is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BERMY DECOR is not available. You also can look at reviews of BERMY DECOR, open positions, location of BERMY DECOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERMY DECOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERMY DECOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERMY DECOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERMY DECOR, employees, financial statistics.