SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS
Private companiesMotor Freight Transportation • SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS

Contactgegevens SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDERSTEENWEG 526; 3840; BORGLOON, België

Telefoon (phone): 11689081 (+32-11689081) 11689081 (+32-11689081)

Fax (fax): +32 (82) 324-49-39 +32 (82) 324-49-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS
Products information SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE05047088623
Ondernemingsnummer: 3315368652
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 698,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drogisterijen; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS
(Get full report from official database of BE for SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS
Addition kinds of activities for SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS

769401. Opblazen diensten | Rewinding services
24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
38410212. retinoscopen | Retinoscopes
51310117. Synthetische stoffen, nec | Synthetic fabrics, nec
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom

Werken bij SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • Metser (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren met andere gezinnen mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio NUKERKE (NUKERKE)

    Regio: NUKERKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • vertegenwoordiger regio west oost vlaanderen (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    voorstelling van het productengamma bij professionele klanten en prospecten

Zoek naar antwoorden van SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS in sociale netwerken
Look for responds of SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS. Laat een reactie achter voor SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS. SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS. Leave a respond for SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS. SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS op de google maps. Adres en contacten SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS
Location of SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS on the google maps. Address and contacts of SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS: EB-LEASE NV | BUREAU J. & Y. | Hubert & Berthe | Klinkers E | Storms J

Other related companies as SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS: EB-LEASE NV | BUREAU J. & Y. | Hubert & Berthe | Klinkers E | Storms J

SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05047088623. Het bedrijf SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDERSTEENWEG 526; 3840; BORGLOON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 698,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drogisterijen; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS, openstaande posities, locatie van SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS op de kaart.

SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS, company assigned to the tax number BE05047088623. The company SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS is located at the address: SINT-TRUIDERSTEENWEG 526; 3840; BORGLOON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 698,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drogisterijen; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Vloer- and muurbekleding. Products created in SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS were not found.
The main activity of SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS is not available. You also can look at reviews of SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS, open positions, location of SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUPERMAGAZIJN TIMMERMANS, employees, financial statistics.