EB-LEASE NV

Contactgegevens EB-LEASE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EB-LEASE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EB-LEASE NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): 170, Burgstraat 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 32.92 24 74 74 32.92 24 74 74

Fax (fax): 32.92 24 43 35 32.92 24 43 35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EB-LEASE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EB-LEASE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EB-LEASE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EB-LEASE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EB-LEASE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EB-LEASE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EB-LEASE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EB-LEASE NV
Products information EB-LEASE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09299346923
Ondernemingsnummer: 9652832031
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 761,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Banks

Product categorie (product category): Banking institutions; Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EB-LEASE NV
(Get full report from official database of BE for EB-LEASE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EB-LEASE NV
Addition kinds of activities for EB-LEASE NV

072203. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
738299. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec
791100. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
14299911. Zandsteen, gebroken en gebroken-steengroeven | Sandstone, crushed and broken-quarrying
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
51990602. manden | Baskets
60999900. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
82119902. Afrondingsschool, secundair | Finishing school, secondary

Werken bij EB-LEASE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EB-LEASE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EB-LEASE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EB-LEASE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Huishoudhulp regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

Zoek naar antwoorden van EB-LEASE NV in sociale netwerken
Look for responds of EB-LEASE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EB-LEASE NV. Laat een reactie achter voor EB-LEASE NV. EB-LEASE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EB-LEASE NV. Leave a respond for EB-LEASE NV. EB-LEASE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EB-LEASE NV op de google maps. Adres en contacten EB-LEASE NV
Location of EB-LEASE NV on the google maps. Address and contacts of EB-LEASE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EB-LEASE NV EB-LEASE NV: LA RENOMM?E | Vanwormhoudt Katrien | Garage Mertens | VAN THILLO | DELI FRAIS

Other related companies as EB-LEASE NV: LA RENOMM?E | Vanwormhoudt Katrien | Garage Mertens | VAN THILLO | DELI FRAIS

EB-LEASE NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is EB-LEASE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09299346923. Het bedrijf EB-LEASE NV bevindt zich op het adres: 170, Burgstraat 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 761,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banking institutions; Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Banks.
De hoofdactiviteit van EB-LEASE NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EB-LEASE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EB-LEASE NV, openstaande posities, locatie van EB-LEASE NV op de kaart.

EB-LEASE NV is a company, that was registered 2007 in Gent region, Belgium. Full name of company is EB-LEASE NV, company assigned to the tax number BE09299346923. The company EB-LEASE NV is located at the address: 170, Burgstraat 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 761,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banking institutions; Banking, finance and insurances. List of products are Banks.
The main activity of EB-LEASE NV is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EB-LEASE NV is not available. You also can look at reviews of EB-LEASE NV, open positions, location of EB-LEASE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EB-LEASE NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EB-LEASE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EB-LEASE NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EB-LEASE NV, employees, financial statistics.