HANS VANDORPE

Contactgegevens HANS VANDORPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANS VANDORPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANS VANDORPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTRAAT 118; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56370152 (+32-56370152) 56370152 (+32-56370152)

Fax (fax): +32 (53) 817-57-36 +32 (53) 817-57-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANS VANDORPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANS VANDORPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANS VANDORPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANS VANDORPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANS VANDORPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANS VANDORPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANS VANDORPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANS VANDORPE
Products information HANS VANDORPE

BTW identificatienummer (tax): BE02781158447
Ondernemingsnummer: 4097045898
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HANS VANDORPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drogisterijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANS VANDORPE
(Get full report from official database of BE for HANS VANDORPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANS VANDORPE
Addition kinds of activities for HANS VANDORPE

24310604. Wainscots, hout | Wainscots, wood
24990809. Spars, hout | Spars, wood
26210906. Gebouw papier, verzadiging | Building paper, saturating
32920100. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
39539903. Letters (markeringsapparaten), metaal | Letters (marking devices), metal

Werken bij HANS VANDORPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANS VANDORPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANS VANDORPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANS VANDORPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp dienstencheques (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL GESTART IS IN EEN SCHAKELJAAR MASTER ELEKTROMECHANICA. HIJ HEEFT IN ESSENTIE PROBLEMEN MET DE WISKUNDIGE EN BEPERKT STATISTISCHE ONDERDELEN DIE HIERBIJ AAN BOD KOMEN. OMSCHRIJVING SCHOOLCURRICULUM TOT OP HEDEN ZOALS BESCHREVEN DOOR DE STUDENT: De eerste 4 jaar van het middelbare heb ik economie-wiskunde gedaan, vervolgens 2 jaar elektromechanica te Kortrijk.Nu heb ik mijn bachelor elektromechanica te Kortrijk achter de rug en ben ik gestart in het schakeljaar voor industrieel ingenieur te Brugge. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: LIC1.

Zoek naar antwoorden van HANS VANDORPE in sociale netwerken
Look for responds of HANS VANDORPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANS VANDORPE. Laat een reactie achter voor HANS VANDORPE. HANS VANDORPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANS VANDORPE. Leave a respond for HANS VANDORPE. HANS VANDORPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANS VANDORPE op de google maps. Adres en contacten HANS VANDORPE
Location of HANS VANDORPE on the google maps. Address and contacts of HANS VANDORPE

Andere gerelateerde bedrijven als come HANS VANDORPE HANS VANDORPE: Franke NV | DE TENDER | Argentakantoor-Van Nieuwenhove | GARAGE DE RUYTER | ELDI-TF

Other related companies as HANS VANDORPE: Franke NV | DE TENDER | Argentakantoor-Van Nieuwenhove | GARAGE DE RUYTER | ELDI-TF

HANS VANDORPE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANS VANDORPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02781158447. Het bedrijf HANS VANDORPE bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTRAAT 118; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drogisterijen. Producten gemaakt in HANS VANDORPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANS VANDORPE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANS VANDORPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANS VANDORPE, openstaande posities, locatie van HANS VANDORPE op de kaart.

HANS VANDORPE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANS VANDORPE, company assigned to the tax number BE02781158447. The company HANS VANDORPE is located at the address: KORTRIJKSESTRAAT 118; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drogisterijen. Products created in HANS VANDORPE were not found.
The main activity of HANS VANDORPE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HANS VANDORPE is not available. You also can look at reviews of HANS VANDORPE, open positions, location of HANS VANDORPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANS VANDORPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANS VANDORPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANS VANDORPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANS VANDORPE, employees, financial statistics.