FRANS DESMECHT

Contactgegevens FRANS DESMECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS DESMECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS DESMECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-KATELIJNEPLEIN 8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25111172 (+32-25111172) 25111172 (+32-25111172)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS DESMECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS DESMECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS DESMECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS DESMECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS DESMECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS DESMECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS DESMECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS DESMECHT
Products information FRANS DESMECHT

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FRANS DESMECHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drogisterijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS DESMECHT
(Get full report from official database of BE for FRANS DESMECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS DESMECHT
Addition kinds of activities for FRANS DESMECHT

3255. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
013200. Tabak | Tobacco
753900. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
01190000. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
39991303. mannequins | Mannequins
83220206. Jeugdhulpbureau | Youth self-help agency

Werken bij FRANS DESMECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS DESMECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS DESMECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS DESMECHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • Assistent projectleider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een assistent projectleider Takenpakket: - Algemene assistentie aan de projectleider bieden - Opmetingen doen - Meetstaten opstellen

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student frituurmedewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker zal je instaan voor het opnemen en klaarmaken van bestellingen.

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

    Type: Vaste Job

    De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

Zoek naar antwoorden van FRANS DESMECHT in sociale netwerken
Look for responds of FRANS DESMECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS DESMECHT. Laat een reactie achter voor FRANS DESMECHT. FRANS DESMECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS DESMECHT. Leave a respond for FRANS DESMECHT. FRANS DESMECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS DESMECHT op de google maps. Adres en contacten FRANS DESMECHT
Location of FRANS DESMECHT on the google maps. Address and contacts of FRANS DESMECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS DESMECHT FRANS DESMECHT: VAN ROMPAEY EN FRANS | Jacquet Benelux S.A. | F. DEREME | HERMAN GIRON | Sala J Productions

Other related companies as FRANS DESMECHT: VAN ROMPAEY EN FRANS | Jacquet Benelux S.A. | F. DEREME | HERMAN GIRON | Sala J Productions

FRANS DESMECHT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS DESMECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf FRANS DESMECHT bevindt zich op het adres: SINT-KATELIJNEPLEIN 8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drogisterijen. Producten gemaakt in FRANS DESMECHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS DESMECHT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS DESMECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS DESMECHT, openstaande posities, locatie van FRANS DESMECHT op de kaart.

FRANS DESMECHT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS DESMECHT, company assigned to the tax number BE04147857666. The company FRANS DESMECHT is located at the address: SINT-KATELIJNEPLEIN 8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drogisterijen. Products created in FRANS DESMECHT were not found.
The main activity of FRANS DESMECHT is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS DESMECHT is not available. You also can look at reviews of FRANS DESMECHT, open positions, location of FRANS DESMECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS DESMECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS DESMECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS DESMECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS DESMECHT, employees, financial statistics.