COX PHARMA BELGIUM

Contactgegevens COX PHARMA BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COX PHARMA BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

COX PHARMA BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOLONEL BOURGSTRAAT 155; 1140; EVERE/EVERE, België

Telefoon (phone): 25334111 (+32-25334111) 25334111 (+32-25334111)

Fax (fax): +32 (58) 134-87-36 +32 (58) 134-87-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COX PHARMA BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COX PHARMA BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COX PHARMA BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COX PHARMA BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COX PHARMA BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COX PHARMA BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COX PHARMA BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COX PHARMA BELGIUM
Products information COX PHARMA BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE06137481689
Ondernemingsnummer: 2491943359
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 733,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in COX PHARMA BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drogisterijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COX PHARMA BELGIUM
(Get full report from official database of BE for COX PHARMA BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor COX PHARMA BELGIUM
Addition kinds of activities for COX PHARMA BELGIUM

072200. Gewas oogsten | Crop harvesting
762200. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
31310000. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
34439902. Containers, verzending (bommen, enz.): Metalen plaat | Containers, shipping (bombs, etc.): metal plate
35969907. Vrachtwagen (motorvoertuig) schalen | Truck (motor vehicle) scales
39650303. Bevestigingen, haken en ogen | Fasteners, hooks and eyes
44999902. Kanaal operatie | Canal operation
47290101. Vliegtickets kantoren | Airline ticket offices
65199904. Sub-verhuurders van onroerend goed | Sub-lessors of real estate

Werken bij COX PHARMA BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COX PHARMA BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COX PHARMA BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COX PHARMA BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent Barman / Barvrouw (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Studentenjob

    Je helpt de drankbestellingen klaarzetten. Je vult nadien de toog en de frigo's terug aan.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • BIJLESGEVERS MET PASSIE! (regio BRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: BRG2018

Zoek naar antwoorden van COX PHARMA BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of COX PHARMA BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor COX PHARMA BELGIUM. Laat een reactie achter voor COX PHARMA BELGIUM. COX PHARMA BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COX PHARMA BELGIUM. Leave a respond for COX PHARMA BELGIUM. COX PHARMA BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COX PHARMA BELGIUM op de google maps. Adres en contacten COX PHARMA BELGIUM
Location of COX PHARMA BELGIUM on the google maps. Address and contacts of COX PHARMA BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come COX PHARMA BELGIUM COX PHARMA BELGIUM: FORTIS | FIDUCIAIRE V.D.H. - VANDENHOECK LUC | GIVERNY | ENTRE NOUS | Varlet F

Other related companies as COX PHARMA BELGIUM: FORTIS | FIDUCIAIRE V.D.H. - VANDENHOECK LUC | GIVERNY | ENTRE NOUS | Varlet F

COX PHARMA BELGIUM is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COX PHARMA BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06137481689. Het bedrijf COX PHARMA BELGIUM bevindt zich op het adres: KOLONEL BOURGSTRAAT 155; 1140; EVERE/EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 733,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drogisterijen. Producten gemaakt in COX PHARMA BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COX PHARMA BELGIUM is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COX PHARMA BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COX PHARMA BELGIUM, openstaande posities, locatie van COX PHARMA BELGIUM op de kaart.

COX PHARMA BELGIUM is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is COX PHARMA BELGIUM, company assigned to the tax number BE06137481689. The company COX PHARMA BELGIUM is located at the address: KOLONEL BOURGSTRAAT 155; 1140; EVERE/EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 733,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drogisterijen. Products created in COX PHARMA BELGIUM were not found.
The main activity of COX PHARMA BELGIUM is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COX PHARMA BELGIUM is not available. You also can look at reviews of COX PHARMA BELGIUM, open positions, location of COX PHARMA BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COX PHARMA BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COX PHARMA BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COX PHARMA BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COX PHARMA BELGIUM, employees, financial statistics.