ADEL DHOUIB

Contactgegevens ADEL DHOUIB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADEL DHOUIB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADEL DHOUIB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES TILLEULS 6; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42535575 (+32-42535575) 42535575 (+32-42535575)

Fax (fax): +32 (82) 899-17-19 +32 (82) 899-17-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADEL DHOUIB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADEL DHOUIB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADEL DHOUIB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADEL DHOUIB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADEL DHOUIB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADEL DHOUIB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADEL DHOUIB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADEL DHOUIB
Products information ADEL DHOUIB

BTW identificatienummer (tax): BE08659942626
Ondernemingsnummer: 7510498046
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ADEL DHOUIB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drogisterijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADEL DHOUIB
(Get full report from official database of BE for ADEL DHOUIB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADEL DHOUIB
Addition kinds of activities for ADEL DHOUIB

4731. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
08319901. Boskwekerijen | Forest nurseries
35320207. Sedimentatie machines, minerale | Sedimentation machinery, mineral
35539910. Schaafmachines | Planing mill machinery
39110402. Handtassen, edelmetaal | Handbags, precious metal
39990104. Hair curlers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair curlers, designed for beauty parlors
45810301. Luchthaven | Airport

Werken bij ADEL DHOUIB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADEL DHOUIB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADEL DHOUIB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADEL DHOUIB. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van ADEL DHOUIB in sociale netwerken
Look for responds of ADEL DHOUIB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADEL DHOUIB. Laat een reactie achter voor ADEL DHOUIB. ADEL DHOUIB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADEL DHOUIB. Leave a respond for ADEL DHOUIB. ADEL DHOUIB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADEL DHOUIB op de google maps. Adres en contacten ADEL DHOUIB
Location of ADEL DHOUIB on the google maps. Address and contacts of ADEL DHOUIB

Andere gerelateerde bedrijven als come ADEL DHOUIB ADEL DHOUIB: TTC KNAL | A.K.K.C. | LE SAVOYE | Business Architects International | Laureyns M

Other related companies as ADEL DHOUIB: TTC KNAL | A.K.K.C. | LE SAVOYE | Business Architects International | Laureyns M

ADEL DHOUIB is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADEL DHOUIB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08659942626. Het bedrijf ADEL DHOUIB bevindt zich op het adres: AVENUE DES TILLEULS 6; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 745,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drogisterijen. Producten gemaakt in ADEL DHOUIB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADEL DHOUIB is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADEL DHOUIB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADEL DHOUIB, openstaande posities, locatie van ADEL DHOUIB op de kaart.

ADEL DHOUIB is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADEL DHOUIB, company assigned to the tax number BE08659942626. The company ADEL DHOUIB is located at the address: AVENUE DES TILLEULS 6; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 745,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drogisterijen. Products created in ADEL DHOUIB were not found.
The main activity of ADEL DHOUIB is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADEL DHOUIB is not available. You also can look at reviews of ADEL DHOUIB, open positions, location of ADEL DHOUIB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADEL DHOUIB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADEL DHOUIB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADEL DHOUIB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADEL DHOUIB, employees, financial statistics.