Tepede Graphics NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Tepede Graphics NV
Private companiesAgricultural Services • Tepede Graphics NV

Contactgegevens Tepede Graphics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tepede Graphics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tepede Graphics NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Interleuvenlaan 64 3001 Heverlee, België

Telefoon (phone): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

Fax (fax): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tepede Graphics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tepede Graphics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tepede Graphics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tepede Graphics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tepede Graphics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tepede Graphics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tepede Graphics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tepede Graphics NV
Products information Tepede Graphics NV

BTW identificatienummer (tax): BE09669036865
Ondernemingsnummer: 3538391113
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Individual software; Laser plotters; Plotters

Product categorie (product category): Drive Controllers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tepede Graphics NV
(Get full report from official database of BE for Tepede Graphics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tepede Graphics NV
Addition kinds of activities for Tepede Graphics NV

356302. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
28430202. Textielafwerkingsmiddelen | Textile finishing agents
32310403. Gelamineerd glas: gemaakt van gekochte glas | Laminated glass: made from purchased glass
36619900. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service
82490202. Vastgoed- en verzekeringsschool | Real estate and insurance school
92240400. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government

Werken bij Tepede Graphics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tepede Graphics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tepede Graphics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tepede Graphics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student supermarkt, regio Hamont- Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt enthousiaste studenten om te werken in een supermarkt regio Hamont- Achel.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

  • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: POPULIERENHOF

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van Tepede Graphics NV in sociale netwerken
Look for responds of Tepede Graphics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tepede Graphics NV. Laat een reactie achter voor Tepede Graphics NV. Tepede Graphics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tepede Graphics NV. Leave a respond for Tepede Graphics NV. Tepede Graphics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tepede Graphics NV op de google maps. Adres en contacten Tepede Graphics NV
Location of Tepede Graphics NV on the google maps. Address and contacts of Tepede Graphics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Tepede Graphics NV Tepede Graphics NV: RENMANS | LINGERIE ELLY | SUNNY GARDEN | LES ENTREP. FERNAND KAYE | Ekelmans SPRL

Other related companies as Tepede Graphics NV: RENMANS | LINGERIE ELLY | SUNNY GARDEN | LES ENTREP. FERNAND KAYE | Ekelmans SPRL

Tepede Graphics NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tepede Graphics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09669036865. Het bedrijf Tepede Graphics NV bevindt zich op het adres: Interleuvenlaan 64 3001 Heverlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drive Controllers. Lijst met producten zijn Individual software; Laser plotters; Plotters.
De hoofdactiviteit van Tepede Graphics NV is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tepede Graphics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tepede Graphics NV, openstaande posities, locatie van Tepede Graphics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tepede Graphics NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tepede Graphics NV, company assigned to the tax number BE09669036865. The company Tepede Graphics NV is located at the address: Interleuvenlaan 64 3001 Heverlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drive Controllers. List of products are Individual software; Laser plotters; Plotters.
The main activity of Tepede Graphics NV is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tepede Graphics NV is not available. You also can look at reviews of Tepede Graphics NV, open positions, location of Tepede Graphics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tepede Graphics NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tepede Graphics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tepede Graphics NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tepede Graphics NV, employees, financial statistics.