DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV

Contactgegevens DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1025,Industrie Daelemveld 3540 Herk-De-Stad, België

Telefoon (phone): 32.13 55 27 01 32.13 55 27 01

Fax (fax): 32.13 55 27 00 32.13 55 27 00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV
Products information DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV

BTW identificatienummer (tax): BE07645904541
Ondernemingsnummer: 1561401367
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 688,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Fruit,frozen and deep-frozen^^Food and beverage additives^^Fruit preserves and jams

Product categorie (product category): Drinks; Food and Related Products; Frozen food; Fruits and vegetables; Preserves

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV
(Get full report from official database of BE for DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV
Addition kinds of activities for DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV

451299. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
519199. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
20460403. hydrol | Hydrol
35230303. Irrigatie apparatuur, zelfrijdend | Irrigation equipment, self-propelled
42120302. Houthandel, lokaal | Timber trucking, local
44929900. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec

Werken bij DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • studenten doe-het-zelf M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor doe-het-zelfzaak in zottegem! je staat in voor het aanvullen van de rekken je zorgt voor orde in het magazijn je helpt klanten Of je staat in voor het afrekenen van de goederen aan de kassa

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

Zoek naar antwoorden van DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV in sociale netwerken
Look for responds of DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV. Laat een reactie achter voor DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV. DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV. Leave a respond for DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV. DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV op de google maps. Adres en contacten DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV
Location of DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV on the google maps. Address and contacts of DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV: FLGARAGE JOLY BVBA | HORTI-GREEN | OLIVIER SLUSNY | WEARHOUSE FASHION IN LOFT | R. VAN DE VONDEL

Other related companies as DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV: FLGARAGE JOLY BVBA | HORTI-GREEN | OLIVIER SLUSNY | WEARHOUSE FASHION IN LOFT | R. VAN DE VONDEL

DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07645904541. Het bedrijf DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV bevindt zich op het adres: 1025,Industrie Daelemveld 3540 Herk-De-Stad. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 688,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drinks; Food and Related Products; Frozen food; Fruits and vegetables; Preserves. Lijst met producten zijn Fruit,frozen and deep-frozen^^Food and beverage additives^^Fruit preserves and jams.
De hoofdactiviteit van DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV, openstaande posities, locatie van DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV op de kaart.

DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV, company assigned to the tax number BE07645904541. The company DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV is located at the address: 1025,Industrie Daelemveld 3540 Herk-De-Stad. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 688,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drinks; Food and Related Products; Frozen food; Fruits and vegetables; Preserves. List of products are Fruit,frozen and deep-frozen^^Food and beverage additives^^Fruit preserves and jams.
The main activity of DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV is not available. You also can look at reviews of DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV, open positions, location of DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRAFROST FROZEN FRUIT INDUSTRY NV, employees, financial statistics.