WENEN LAMBRECHT

Contactgegevens WENEN LAMBRECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WENEN LAMBRECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

WENEN LAMBRECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksestw 265a 9830 St-Martens-Latem, België

Telefoon (phone): 32.92 82 87 62 32.92 82 87 62

Fax (fax): 32.92 82 86 79 32.92 82 86 79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WENEN LAMBRECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WENEN LAMBRECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WENEN LAMBRECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WENEN LAMBRECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WENEN LAMBRECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WENEN LAMBRECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WENEN LAMBRECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WENEN LAMBRECHT
Products information WENEN LAMBRECHT

BTW identificatienummer (tax): BE09029083251
Ondernemingsnummer: 4293701171
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Wines - Belgium

Product categorie (product category): Drinks; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WENEN LAMBRECHT
(Get full report from official database of BE for WENEN LAMBRECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor WENEN LAMBRECHT
Addition kinds of activities for WENEN LAMBRECHT

305300. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
20910201. Kruimels, bewaard of gehard | Clams, preserved or cured
34420404. Roldeuren voor industriële gebouwen of magazijnen, metaal | Rolling doors for industrial buildings or warehouses, metal
34460202. Gratings, loopvlak: gefabriceerd metaal | Gratings, tread: fabricated metal
34790207. Coating of verpakking van stalen pijp | Coating or wrapping steel pipe
58120305. Delicatessen (eetgelegenheden) | Delicatessen (eating places)
59429900. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
82210100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij WENEN LAMBRECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WENEN LAMBRECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WENEN LAMBRECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WENEN LAMBRECHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Bediener portaalkraan (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden en lossen van gewelven op vrachtwagens Je hebt contact met de vrachtwagenchauffeurs Je zal de vrachtbonnen controleren en toebehoren meegeven aan de chauffeurs Je bent bereid om polyvalent in te springen in de productiehal

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van WENEN LAMBRECHT in sociale netwerken
Look for responds of WENEN LAMBRECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor WENEN LAMBRECHT. Laat een reactie achter voor WENEN LAMBRECHT. WENEN LAMBRECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WENEN LAMBRECHT. Leave a respond for WENEN LAMBRECHT. WENEN LAMBRECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WENEN LAMBRECHT op de google maps. Adres en contacten WENEN LAMBRECHT
Location of WENEN LAMBRECHT on the google maps. Address and contacts of WENEN LAMBRECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come WENEN LAMBRECHT WENEN LAMBRECHT: A.I.S. Alarm International Systems | Tjoens A | L'ECHIQUIER LESSINOIS | VRIJE BASISSCHOOL | ALL KNOW HOW

Other related companies as WENEN LAMBRECHT: A.I.S. Alarm International Systems | Tjoens A | L'ECHIQUIER LESSINOIS | VRIJE BASISSCHOOL | ALL KNOW HOW

WENEN LAMBRECHT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WENEN LAMBRECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09029083251. Het bedrijf WENEN LAMBRECHT bevindt zich op het adres: Kortrijksestw 265a 9830 St-Martens-Latem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 102,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drinks; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Wines - Belgium.
De hoofdactiviteit van WENEN LAMBRECHT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WENEN LAMBRECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WENEN LAMBRECHT, openstaande posities, locatie van WENEN LAMBRECHT op de kaart.

WENEN LAMBRECHT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is WENEN LAMBRECHT, company assigned to the tax number BE09029083251. The company WENEN LAMBRECHT is located at the address: Kortrijksestw 265a 9830 St-Martens-Latem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 102,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drinks; Food and Related Products. List of products are Wines - Belgium.
The main activity of WENEN LAMBRECHT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WENEN LAMBRECHT is not available. You also can look at reviews of WENEN LAMBRECHT, open positions, location of WENEN LAMBRECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WENEN LAMBRECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WENEN LAMBRECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WENEN LAMBRECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WENEN LAMBRECHT, employees, financial statistics.