TRANSPORTS VINI-FRANCE NV

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • TRANSPORTS VINI-FRANCE NV
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • TRANSPORTS VINI-FRANCE NV

Contactgegevens TRANSPORTS VINI-FRANCE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORTS VINI-FRANCE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORTS VINI-FRANCE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensestraat 94-98 3200 Aarschot, België

Telefoon (phone): 32.16 55 16 40 32.16 55 16 40

Fax (fax): 32.16 56 87 96 32.16 56 87 96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORTS VINI-FRANCE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORTS VINI-FRANCE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORTS VINI-FRANCE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORTS VINI-FRANCE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORTS VINI-FRANCE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORTS VINI-FRANCE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORTS VINI-FRANCE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORTS VINI-FRANCE NV
Products information TRANSPORTS VINI-FRANCE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04333251953
Ondernemingsnummer: 6803802490
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Liqueurs

Product categorie (product category): Drinks; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORTS VINI-FRANCE NV
(Get full report from official database of BE for TRANSPORTS VINI-FRANCE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORTS VINI-FRANCE NV
Addition kinds of activities for TRANSPORTS VINI-FRANCE NV

8042. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
385101. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
17529904. Keramische vloertegel installatie | Ceramic floor tile installation
28699918. Gefluoreerde koolwaterstofgassen | Fluorinated hydrocarbon gases
29510103. Gecreosoteerde houten plaveiselblokken | Creosoted wood paving blocks
35440108. Papiersnijden sterven | Paper cutting dies
51220201. Scheermesjes | Razor blades
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages

Werken bij TRANSPORTS VINI-FRANCE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORTS VINI-FRANCE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORTS VINI-FRANCE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORTS VINI-FRANCE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Bachelor of Ingenieur Elektriciteit - Gent - chemiesector (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf gelegen te regio Gent Zeehaven zijn we op zoek naar een tijdelijk ingenieur elektriciteit voor enkele maanden. Je zal ingezet worden in een Amerikaanse multinational. Dit bedrijf heeft een zeer goede naam betreffende innovatie en is steeds up tot date met de nieuwste technologiën. Je kan onmiddellijk starten en dit al zeker tem eind juni. Je functie zal deels bestaan uit bureauwerk: elektrische schema's inscannen en digitaliseren en hier een logische volgorde aan geven alsook deels uit veldwerk: nieuwe elektrische installaties testen en hier risico analyses op uitvoeren. Verdere uitwerking van het project wordt samen besproken en is afhankelijk van de aanwezige competenties. Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Hostess: kinderanimatie Suske en Wiske (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Xtra is op zoek naar 2 studenten die in de huid van Suske en Wiske willen kruipen. - Op 27/10/18 (10:30u-18:00u) en 28/10/18 (10:00u-17:30u) organiseert de standaard uitgeverij signeersessies. - Je zult per dag op drie verschillende locaties aanwezig moeten zijn. Het is belangrijk dat een van de studenten een auto heeft. - Een Suske of Wiske pak dragen (dit pak krijg je ter plaatsen ter beschikking) - Animatie met kinderen

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORTS VINI-FRANCE NV in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORTS VINI-FRANCE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORTS VINI-FRANCE NV. Laat een reactie achter voor TRANSPORTS VINI-FRANCE NV. TRANSPORTS VINI-FRANCE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORTS VINI-FRANCE NV. Leave a respond for TRANSPORTS VINI-FRANCE NV. TRANSPORTS VINI-FRANCE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORTS VINI-FRANCE NV op de google maps. Adres en contacten TRANSPORTS VINI-FRANCE NV
Location of TRANSPORTS VINI-FRANCE NV on the google maps. Address and contacts of TRANSPORTS VINI-FRANCE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORTS VINI-FRANCE NV TRANSPORTS VINI-FRANCE NV: FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV | J. SAVELKOUL | Pigeolet B | Salle St-Martin | PAUWELS PIERRE

Other related companies as TRANSPORTS VINI-FRANCE NV: FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV | J. SAVELKOUL | Pigeolet B | Salle St-Martin | PAUWELS PIERRE

TRANSPORTS VINI-FRANCE NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORTS VINI-FRANCE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04333251953. Het bedrijf TRANSPORTS VINI-FRANCE NV bevindt zich op het adres: Leuvensestraat 94-98 3200 Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drinks; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Liqueurs.
De hoofdactiviteit van TRANSPORTS VINI-FRANCE NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORTS VINI-FRANCE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORTS VINI-FRANCE NV, openstaande posities, locatie van TRANSPORTS VINI-FRANCE NV op de kaart.

TRANSPORTS VINI-FRANCE NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORTS VINI-FRANCE NV, company assigned to the tax number BE04333251953. The company TRANSPORTS VINI-FRANCE NV is located at the address: Leuvensestraat 94-98 3200 Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drinks; Food and Related Products. List of products are Liqueurs.
The main activity of TRANSPORTS VINI-FRANCE NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORTS VINI-FRANCE NV is not available. You also can look at reviews of TRANSPORTS VINI-FRANCE NV, open positions, location of TRANSPORTS VINI-FRANCE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORTS VINI-FRANCE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORTS VINI-FRANCE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORTS VINI-FRANCE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORTS VINI-FRANCE NV, employees, financial statistics.