FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV

Contactgegevens FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Belcrownlaan 23 2100 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-26-93-41 32-33-26-93-41

Fax (fax): 32-33-26-11-91 32-33-26-11-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV
Products information FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV

BTW identificatienummer (tax): BE09382568359
Ondernemingsnummer: 2659759521
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV
(Get full report from official database of BE for FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV
Addition kinds of activities for FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV

22110107. Kussenslang | Pillow tubing
31729904. Tabakzakken | Tobacco pouches
35110206. Turbo-generatoren | Turbo-generators
50640207. Videocamera-audio-recorders (camcorders) | Video camera-audio recorders (camcorders)
58120405. Restaurant, lunchbalie | Restaurant, lunch counter
59410100. Visserijapparatuur | Fishing equipment
73389904. Woordverwerkingsdienst | Word processing service

Werken bij FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV. Laat een reactie achter voor FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV. FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV. Leave a respond for FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV. FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV op de google maps. Adres en contacten FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV
Location of FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV on the google maps. Address and contacts of FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV: Van Noten | Geentjens D | VRIJE LAGERE SCHOOL | OXFAM WERELDWINKEL | Mouffe Ph

Other related companies as FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV: Van Noten | Geentjens D | VRIJE LAGERE SCHOOL | OXFAM WERELDWINKEL | Mouffe Ph

FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09382568359. Het bedrijf FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV bevindt zich op het adres: Belcrownlaan 23 2100 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV, openstaande posities, locatie van FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV op de kaart.

FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV is a company, that was registered 2008 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV, company assigned to the tax number BE09382568359. The company FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV is located at the address: Belcrownlaan 23 2100 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV were not found.
The main activity of FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV is not available. You also can look at reviews of FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV, open positions, location of FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHIGH QUALITY HANDLING AND DISTRI NV, employees, financial statistics.