PORTOVINO NV

Contactgegevens PORTOVINO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PORTOVINO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PORTOVINO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ringbaan 32 9991 Adegem, België

Telefoon (phone): 32.50 71 87 57 32.50 71 87 57

Fax (fax): 32.50 71 87 37 32.50 71 87 37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PORTOVINO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PORTOVINO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PORTOVINO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PORTOVINO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PORTOVINO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PORTOVINO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PORTOVINO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PORTOVINO NV
Products information PORTOVINO NV

BTW identificatienummer (tax): BE04499694824
Ondernemingsnummer: 1817657470
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 327,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Wines - Belgium

Product categorie (product category): Drinks; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PORTOVINO NV
(Get full report from official database of BE for PORTOVINO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PORTOVINO NV
Addition kinds of activities for PORTOVINO NV

628902. Beveiligingsoverdrachtagenten | Security transfer agents
972104. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government
20150504. Ganzen, verwerkt: vers | Geese, processed: fresh
38610103. Diazo (whiteprint) doek of papier, gevoelig | Diazo (whiteprint) cloth or paper, sensitized
50849911. Robots, industrieel | Robots, industrial

Werken bij PORTOVINO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PORTOVINO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PORTOVINO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PORTOVINO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van PORTOVINO NV in sociale netwerken
Look for responds of PORTOVINO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PORTOVINO NV. Laat een reactie achter voor PORTOVINO NV. PORTOVINO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PORTOVINO NV. Leave a respond for PORTOVINO NV. PORTOVINO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PORTOVINO NV op de google maps. Adres en contacten PORTOVINO NV
Location of PORTOVINO NV on the google maps. Address and contacts of PORTOVINO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PORTOVINO NV PORTOVINO NV: KBC | PIERRE RENAUD | Jacxsens H | HERMANS DECORATIEWERKEN | MARC GRINER

Other related companies as PORTOVINO NV: KBC | PIERRE RENAUD | Jacxsens H | HERMANS DECORATIEWERKEN | MARC GRINER

PORTOVINO NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PORTOVINO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04499694824. Het bedrijf PORTOVINO NV bevindt zich op het adres: Ringbaan 32 9991 Adegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 327,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drinks; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Wines - Belgium.
De hoofdactiviteit van PORTOVINO NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PORTOVINO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PORTOVINO NV, openstaande posities, locatie van PORTOVINO NV op de kaart.

PORTOVINO NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PORTOVINO NV, company assigned to the tax number BE04499694824. The company PORTOVINO NV is located at the address: Ringbaan 32 9991 Adegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 327,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drinks; Food and Related Products. List of products are Wines - Belgium.
The main activity of PORTOVINO NV is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PORTOVINO NV is not available. You also can look at reviews of PORTOVINO NV, open positions, location of PORTOVINO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PORTOVINO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PORTOVINO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PORTOVINO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PORTOVINO NV, employees, financial statistics.