LEROY PREVOT & FILS SPRL

Contactgegevens LEROY PREVOT & FILS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEROY PREVOT & FILS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEROY PREVOT & FILS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Merbes 314 7133 Buvrinnes, België

Telefoon (phone): 32.64 33 17 52 32.64 33 17 52

Fax (fax): 32.64 36 75 86 32.64 36 75 86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEROY PREVOT & FILS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEROY PREVOT & FILS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEROY PREVOT & FILS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEROY PREVOT & FILS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEROY PREVOT & FILS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEROY PREVOT & FILS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEROY PREVOT & FILS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEROY PREVOT & FILS SPRL
Products information LEROY PREVOT & FILS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09112030029
Ondernemingsnummer: 7749450683
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 741,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Wines - Belgium

Product categorie (product category): Drinks; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEROY PREVOT & FILS SPRL
(Get full report from official database of BE for LEROY PREVOT & FILS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEROY PREVOT & FILS SPRL
Addition kinds of activities for LEROY PREVOT & FILS SPRL

278999. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems
59320402. Schoenen, tweedehands | Shoes, secondhand
59991500. Gems en edelstenen | Gems and precious stones
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist
73899946. Naaien aannemer | Sewing contractor
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij LEROY PREVOT & FILS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEROY PREVOT & FILS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEROY PREVOT & FILS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEROY PREVOT & FILS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • Magazijnier / Plaatser signalisatie (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een magazijnier / plaatser signalisatie Plan lezen Magazijnwerk Signalisatie klaarmaken en plaatsen op de werf

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van LEROY PREVOT & FILS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LEROY PREVOT & FILS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEROY PREVOT & FILS SPRL. Laat een reactie achter voor LEROY PREVOT & FILS SPRL. LEROY PREVOT & FILS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEROY PREVOT & FILS SPRL. Leave a respond for LEROY PREVOT & FILS SPRL. LEROY PREVOT & FILS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEROY PREVOT & FILS SPRL op de google maps. Adres en contacten LEROY PREVOT & FILS SPRL
Location of LEROY PREVOT & FILS SPRL on the google maps. Address and contacts of LEROY PREVOT & FILS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LEROY PREVOT & FILS SPRL LEROY PREVOT & FILS SPRL: FLCAMPISI DAVIDE | HUIS BAS'IL | The Hair Company BVBA | CTH CHIPTUNING | BUREAU STALLAERT E. & K.

Other related companies as LEROY PREVOT & FILS SPRL: FLCAMPISI DAVIDE | HUIS BAS'IL | The Hair Company BVBA | CTH CHIPTUNING | BUREAU STALLAERT E. & K.

LEROY PREVOT & FILS SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEROY PREVOT & FILS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09112030029. Het bedrijf LEROY PREVOT & FILS SPRL bevindt zich op het adres: Rue De Merbes 314 7133 Buvrinnes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 741,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drinks; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Wines - Belgium.
De hoofdactiviteit van LEROY PREVOT & FILS SPRL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEROY PREVOT & FILS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEROY PREVOT & FILS SPRL, openstaande posities, locatie van LEROY PREVOT & FILS SPRL op de kaart.

LEROY PREVOT & FILS SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEROY PREVOT & FILS SPRL, company assigned to the tax number BE09112030029. The company LEROY PREVOT & FILS SPRL is located at the address: Rue De Merbes 314 7133 Buvrinnes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 741,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drinks; Food and Related Products. List of products are Wines - Belgium.
The main activity of LEROY PREVOT & FILS SPRL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEROY PREVOT & FILS SPRL is not available. You also can look at reviews of LEROY PREVOT & FILS SPRL, open positions, location of LEROY PREVOT & FILS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEROY PREVOT & FILS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEROY PREVOT & FILS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEROY PREVOT & FILS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEROY PREVOT & FILS SPRL, employees, financial statistics.