DHR WALTER KERKHOFS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • DHR WALTER KERKHOFS
Private companiesWater Transportation • DHR WALTER KERKHOFS

Contactgegevens DHR WALTER KERKHOFS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHR WALTER KERKHOFS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHR WALTER KERKHOFS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 124 3900 Overpelt, België

Telefoon (phone): 32.11 64 10 79 32.11 64 10 79

Fax (fax): 32.11 66 43 26 32.11 66 43 26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHR WALTER KERKHOFS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHR WALTER KERKHOFS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHR WALTER KERKHOFS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHR WALTER KERKHOFS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHR WALTER KERKHOFS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHR WALTER KERKHOFS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHR WALTER KERKHOFS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHR WALTER KERKHOFS
Products information DHR WALTER KERKHOFS

BTW identificatienummer (tax): BE07234191894
Ondernemingsnummer: 4345611572
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Wines - Belgium

Product categorie (product category): Drinks; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHR WALTER KERKHOFS
(Get full report from official database of BE for DHR WALTER KERKHOFS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHR WALTER KERKHOFS
Addition kinds of activities for DHR WALTER KERKHOFS

723199. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
01719901. Blackberry boerderij | Blackberry farm
07230207. Graan frezen; | Grain milling; custom services
36480104. Schijnwerpers | Floodlights
38220604. Ontstekingscontroles voor gasapparatuur en ovens, automatisch | Ignition controls for gas appliances and furnaces, automatic
50520104. Lood erts | Lead ore
54619906. gebakjes | Pastries

Werken bij DHR WALTER KERKHOFS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHR WALTER KERKHOFS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHR WALTER KERKHOFS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHR WALTER KERKHOFS. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van DHR WALTER KERKHOFS in sociale netwerken
Look for responds of DHR WALTER KERKHOFS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHR WALTER KERKHOFS. Laat een reactie achter voor DHR WALTER KERKHOFS. DHR WALTER KERKHOFS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHR WALTER KERKHOFS. Leave a respond for DHR WALTER KERKHOFS. DHR WALTER KERKHOFS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHR WALTER KERKHOFS op de google maps. Adres en contacten DHR WALTER KERKHOFS
Location of DHR WALTER KERKHOFS on the google maps. Address and contacts of DHR WALTER KERKHOFS

Andere gerelateerde bedrijven als come DHR WALTER KERKHOFS DHR WALTER KERKHOFS: COIFFURE FREDDY | QUOI FUR!...ET A MESURE | HUIZE EYCKERHEYDE | D. BEECKMAN | RUDY WINDEY

Other related companies as DHR WALTER KERKHOFS: COIFFURE FREDDY | QUOI FUR!...ET A MESURE | HUIZE EYCKERHEYDE | D. BEECKMAN | RUDY WINDEY

DHR WALTER KERKHOFS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DHR WALTER KERKHOFS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07234191894. Het bedrijf DHR WALTER KERKHOFS bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 124 3900 Overpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drinks; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Wines - Belgium.
De hoofdactiviteit van DHR WALTER KERKHOFS is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHR WALTER KERKHOFS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHR WALTER KERKHOFS, openstaande posities, locatie van DHR WALTER KERKHOFS op de kaart.

DHR WALTER KERKHOFS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DHR WALTER KERKHOFS, company assigned to the tax number BE07234191894. The company DHR WALTER KERKHOFS is located at the address: Dorpsstraat 124 3900 Overpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drinks; Food and Related Products. List of products are Wines - Belgium.
The main activity of DHR WALTER KERKHOFS is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DHR WALTER KERKHOFS is not available. You also can look at reviews of DHR WALTER KERKHOFS, open positions, location of DHR WALTER KERKHOFS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHR WALTER KERKHOFS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHR WALTER KERKHOFS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHR WALTER KERKHOFS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHR WALTER KERKHOFS, employees, financial statistics.