BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA
Private companiesOil and Gas Extraction • BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA

Contactgegevens BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ch Roi Baudouin 250 7030 St Symphorien, België

Telefoon (phone): 32.65 87 92 10 32.65 87 92 10

Fax (fax): 32.65 87 92 19 32.65 87 92 19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA
Products information BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07779388427
Ondernemingsnummer: 8433898925
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Drinks,soft^^Beer

Product categorie (product category): Drinks; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA
Addition kinds of activities for BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA

333901. Lood en zink | Lead and zinc
822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
20990203. Verlichtingsverbindingen, bereid | Leavening compounds, prepared
23890102. voetjes | Footlets
32290801. Kerstboom ornamenten, van glas geproduceerd ter plaatse | Christmas tree ornaments, from glass produced on-site
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec

Werken bij BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA. Laat een reactie achter voor BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA. BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA. Leave a respond for BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA. BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA
Location of BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA: LAERMANS BEDRIJVEN | Dommel.com | De Meulenaere C | RODIERS | Tiberghien Advocaten

Other related companies as BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA: LAERMANS BEDRIJVEN | Dommel.com | De Meulenaere C | RODIERS | Tiberghien Advocaten

BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07779388427. Het bedrijf BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA bevindt zich op het adres: Ch Roi Baudouin 250 7030 St Symphorien. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drinks; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Drinks,soft^^Beer.
De hoofdactiviteit van BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA, openstaande posities, locatie van BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA op de kaart.

BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA, company assigned to the tax number BE07779388427. The company BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA is located at the address: Ch Roi Baudouin 250 7030 St Symphorien. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drinks; Food and Related Products. List of products are Drinks,soft^^Beer.
The main activity of BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA, open positions, location of BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE MICHAUX SECONDE SA, employees, financial statistics.