BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL
Private companiesHealth Services • BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL

Contactgegevens BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Des Minières 2 6832 Sensenruth, België

Telefoon (phone): 32.61 46 66 24 32.61 46 66 24

Fax (fax): 32.61 46 82 67 32.61 46 82 67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL
Products information BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06093536376
Ondernemingsnummer: 9303466796
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Drinks,soft

Product categorie (product category): Drinks; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL
Addition kinds of activities for BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL

01339900. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
22210703. Serges, kunstmatige vezel | Serges, manmade fiber
34659905. Tops, auto: gestempeld metaal | Tops, automobile: stamped metal
36940100. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
39491102. Basissen, honkbal | Bases, baseball
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
39990900. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors

Werken bij BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL. Laat een reactie achter voor BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL. BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL. Leave a respond for BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL. BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL
Location of BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL: SPAANS KWARTIER | St Preux | B.C. RANST | Bank Brussel Lambert | SACHANICOLAI

Other related companies as BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL: SPAANS KWARTIER | St Preux | B.C. RANST | Bank Brussel Lambert | SACHANICOLAI

BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06093536376. Het bedrijf BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL bevindt zich op het adres: Rue Des Minières 2 6832 Sensenruth. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 867,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drinks; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Drinks,soft.
De hoofdactiviteit van BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL, openstaande posities, locatie van BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL op de kaart.

BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL, company assigned to the tax number BE06093536376. The company BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL is located at the address: Rue Des Minières 2 6832 Sensenruth. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 867,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drinks; Food and Related Products. List of products are Drinks,soft.
The main activity of BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL, open positions, location of BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL, employees, financial statistics.