CRISTAL MONOPOLE NV

Contactgegevens CRISTAL MONOPOLE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRISTAL MONOPOLE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRISTAL MONOPOLE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 65,Statiestraat 3200 Aarschot, België

Telefoon (phone): 32.16 56 60 92 32.16 56 60 92

Fax (fax): 32.16 56 60 93 32.16 56 60 93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRISTAL MONOPOLE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRISTAL MONOPOLE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRISTAL MONOPOLE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRISTAL MONOPOLE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRISTAL MONOPOLE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRISTAL MONOPOLE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRISTAL MONOPOLE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRISTAL MONOPOLE NV
Products information CRISTAL MONOPOLE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08244934082
Ondernemingsnummer: 9680572509
Hoofdstad (capital): 918,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Water production

Product categorie (product category): Drinks; Energy; Energy and Raw Materials; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRISTAL MONOPOLE NV
(Get full report from official database of BE for CRISTAL MONOPOLE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRISTAL MONOPOLE NV
Addition kinds of activities for CRISTAL MONOPOLE NV

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
6035. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
22730506. Scatter tapijten, behalve rubber of plastic | Scatter rugs, except rubber or plastic
25110603. Rokende stands: hout | Smoking stands: wood
26790100. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
51699900. Chemische producten en verwante producten, nec, nec | Chemicals and allied products, nec, nec
59991403. schrijfmachines | Typewriters

Werken bij CRISTAL MONOPOLE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRISTAL MONOPOLE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRISTAL MONOPOLE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRISTAL MONOPOLE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

  • Mechanieker (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

Zoek naar antwoorden van CRISTAL MONOPOLE NV in sociale netwerken
Look for responds of CRISTAL MONOPOLE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRISTAL MONOPOLE NV. Laat een reactie achter voor CRISTAL MONOPOLE NV. CRISTAL MONOPOLE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRISTAL MONOPOLE NV. Leave a respond for CRISTAL MONOPOLE NV. CRISTAL MONOPOLE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRISTAL MONOPOLE NV op de google maps. Adres en contacten CRISTAL MONOPOLE NV
Location of CRISTAL MONOPOLE NV on the google maps. Address and contacts of CRISTAL MONOPOLE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CRISTAL MONOPOLE NV CRISTAL MONOPOLE NV: Chalet (Librairie du) SPRL | Wonder Woman | VANDEN BORRE | P. GURDEBEKE | DUROO-TRADING

Other related companies as CRISTAL MONOPOLE NV: Chalet (Librairie du) SPRL | Wonder Woman | VANDEN BORRE | P. GURDEBEKE | DUROO-TRADING

CRISTAL MONOPOLE NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRISTAL MONOPOLE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08244934082. Het bedrijf CRISTAL MONOPOLE NV bevindt zich op het adres: 65,Statiestraat 3200 Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 918,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drinks; Energy; Energy and Raw Materials; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Water production.
De hoofdactiviteit van CRISTAL MONOPOLE NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRISTAL MONOPOLE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRISTAL MONOPOLE NV, openstaande posities, locatie van CRISTAL MONOPOLE NV op de kaart.

CRISTAL MONOPOLE NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRISTAL MONOPOLE NV, company assigned to the tax number BE08244934082. The company CRISTAL MONOPOLE NV is located at the address: 65,Statiestraat 3200 Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 918,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drinks; Energy; Energy and Raw Materials; Food and Related Products. List of products are Water production.
The main activity of CRISTAL MONOPOLE NV is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CRISTAL MONOPOLE NV is not available. You also can look at reviews of CRISTAL MONOPOLE NV, open positions, location of CRISTAL MONOPOLE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRISTAL MONOPOLE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRISTAL MONOPOLE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRISTAL MONOPOLE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRISTAL MONOPOLE NV, employees, financial statistics.