Mattar-Radermacher

Contactgegevens Mattar-Radermacher: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mattar-Radermacher: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mattar-Radermacher

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Johannesstrasse 10; 4701; Eupen (Kettenis), België

Telefoon (phone): 087 55 32 08 (+32-087 55 32 08) 087 55 32 08 (+32-087 55 32 08)

Fax (fax): 087 55 79 11 (+32-087 55 79 11) 087 55 79 11 (+32-087 55 79 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mattar-Radermacher: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mattar-Radermacher"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mattar-Radermacher"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mattar-Radermacher, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mattar-Radermacher. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mattar-Radermacher, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mattar-Radermacher. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mattar-Radermacher
Products information Mattar-Radermacher

BTW identificatienummer (tax): BE01720428466
Ondernemingsnummer: 1447692871
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Drain pipes (Unblocking); Plumbing contractors; Contractors - Groundwork

Product categorie (product category): Drilling and sawing in reinforced concrete

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mattar-Radermacher
(Get full report from official database of BE for Mattar-Radermacher)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mattar-Radermacher
Addition kinds of activities for Mattar-Radermacher

236902. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
35899905. Janitors 'karren | Janitors' carts
37140116. Smeersystemen en onderdelen, motorvoertuig | Lubrication systems and parts, motor vehicle
37280113. Ruiters, vliegtuigen | Rudders, aircraft
47290101. Vliegtickets kantoren | Airline ticket offices
51530105. Tarwe | Wheat
54110100. supermarkten | Supermarkets
79220203. Performing Arts Center productie | Performing arts center production
92240000. Brandbescherming | Fire protection

Werken bij Mattar-Radermacher: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mattar-Radermacher: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mattar-Radermacher. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mattar-Radermacher. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Jobstudent verkoop (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KIABI

    Type: Studentenjob

    Kiabi is een Franse winkelketen van kleding, schoenen en mode accessoires voor dames, heren en kinderen. Kiabi opent winkels in België en jij kan deel uitmaken van dit fantastisch avontuur. Als jobstudent bestaat jouw takenpakket uit: Klantenservice (adviseren, helpen); Kassabediening; Behandeling van de leveringen.

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van Mattar-Radermacher in sociale netwerken
Look for responds of Mattar-Radermacher in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mattar-Radermacher. Laat een reactie achter voor Mattar-Radermacher. Mattar-Radermacher bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mattar-Radermacher. Leave a respond for Mattar-Radermacher. Mattar-Radermacher on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mattar-Radermacher op de google maps. Adres en contacten Mattar-Radermacher
Location of Mattar-Radermacher on the google maps. Address and contacts of Mattar-Radermacher

Andere gerelateerde bedrijven als come Mattar-Radermacher Mattar-Radermacher: Léonardo Russotto SPRL | DE VRIJHEID HERSELT FC | DE POST | P. VANDERHAEGHEN | ARCHIMEDI

Other related companies as Mattar-Radermacher: Léonardo Russotto SPRL | DE VRIJHEID HERSELT FC | DE POST | P. VANDERHAEGHEN | ARCHIMEDI

Mattar-Radermacher is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mattar-Radermacher, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01720428466. Het bedrijf Mattar-Radermacher bevindt zich op het adres: Johannesstrasse 10; 4701; Eupen (Kettenis). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drilling and sawing in reinforced concrete. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Plumbing contractors; Contractors - Groundwork.
De hoofdactiviteit van Mattar-Radermacher is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mattar-Radermacher is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mattar-Radermacher, openstaande posities, locatie van Mattar-Radermacher op de kaart.

Mattar-Radermacher is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mattar-Radermacher, company assigned to the tax number BE01720428466. The company Mattar-Radermacher is located at the address: Johannesstrasse 10; 4701; Eupen (Kettenis). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drilling and sawing in reinforced concrete. List of products are Drain pipes (Unblocking); Plumbing contractors; Contractors - Groundwork.
The main activity of Mattar-Radermacher is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Mattar-Radermacher is not available. You also can look at reviews of Mattar-Radermacher, open positions, location of Mattar-Radermacher on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mattar-Radermacher, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mattar-Radermacher, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mattar-Radermacher, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mattar-Radermacher, employees, financial statistics.