Blétard-Niejadlik SPRL

Contactgegevens Blétard-Niejadlik SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blétard-Niejadlik SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blétard-Niejadlik SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Licourt 35; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 248 14 98 (+32-04 248 14 98) 04 248 14 98 (+32-04 248 14 98)

Fax (fax): +32 (53) 133-71-82 +32 (53) 133-71-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blétard-Niejadlik SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blétard-Niejadlik SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blétard-Niejadlik SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blétard-Niejadlik SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blétard-Niejadlik SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blétard-Niejadlik SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blétard-Niejadlik SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blétard-Niejadlik SPRL
Products information Blétard-Niejadlik SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02859710693
Ondernemingsnummer: 3733947753
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Blétard-Niejadlik SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drilling and sawing in reinforced concrete

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blétard-Niejadlik SPRL
(Get full report from official database of BE for Blétard-Niejadlik SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blétard-Niejadlik SPRL
Addition kinds of activities for Blétard-Niejadlik SPRL

204300. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
371404. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
824999. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec
23390304. Jogging en warmtassen; | Jogging and warmup suits; women's, misses, and juniors
23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
27910103. Fotocompositie, voor de drukkerij | Photocomposition, for the printing trade
29920103. Rusthoudende verbindingen, dierlijke of plantaardige oliebasis | Rust arresting compounds, animal or vegetable oil base
36610109. Telefoonoproepapparaten, automatisch | Telephone dialing devices, automatic
52710000. Stacaravans | Mobile home dealers
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall

Werken bij Blétard-Niejadlik SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blétard-Niejadlik SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blétard-Niejadlik SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blétard-Niejadlik SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Operator Menginstallatie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

  • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

Zoek naar antwoorden van Blétard-Niejadlik SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Blétard-Niejadlik SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blétard-Niejadlik SPRL. Laat een reactie achter voor Blétard-Niejadlik SPRL. Blétard-Niejadlik SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blétard-Niejadlik SPRL. Leave a respond for Blétard-Niejadlik SPRL. Blétard-Niejadlik SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blétard-Niejadlik SPRL op de google maps. Adres en contacten Blétard-Niejadlik SPRL
Location of Blétard-Niejadlik SPRL on the google maps. Address and contacts of Blétard-Niejadlik SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Blétard-Niejadlik SPRL Blétard-Niejadlik SPRL: P.C. GOLD | Heirman-De Vlieger NV | DENEWETH ORTHOPEDIE | BAKKERIJ 'T MOLENTJE | Projekt B Persyn

Other related companies as Blétard-Niejadlik SPRL: P.C. GOLD | Heirman-De Vlieger NV | DENEWETH ORTHOPEDIE | BAKKERIJ 'T MOLENTJE | Projekt B Persyn

Blétard-Niejadlik SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blétard-Niejadlik SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859710693. Het bedrijf Blétard-Niejadlik SPRL bevindt zich op het adres: Place de la Licourt 35; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drilling and sawing in reinforced concrete. Producten gemaakt in Blétard-Niejadlik SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blétard-Niejadlik SPRL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blétard-Niejadlik SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blétard-Niejadlik SPRL, openstaande posities, locatie van Blétard-Niejadlik SPRL op de kaart.

Blétard-Niejadlik SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blétard-Niejadlik SPRL, company assigned to the tax number BE02859710693. The company Blétard-Niejadlik SPRL is located at the address: Place de la Licourt 35; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drilling and sawing in reinforced concrete. Products created in Blétard-Niejadlik SPRL were not found.
The main activity of Blétard-Niejadlik SPRL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Blétard-Niejadlik SPRL is not available. You also can look at reviews of Blétard-Niejadlik SPRL, open positions, location of Blétard-Niejadlik SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blétard-Niejadlik SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blétard-Niejadlik SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blétard-Niejadlik SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blétard-Niejadlik SPRL, employees, financial statistics.