Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.

Contactgegevens Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Herrmann-Debroux 40 1160 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aannemingsmaatschappij Cfe S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aannemingsmaatschappij Cfe S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aannemingsmaatschappij Cfe S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aannemingsmaatschappij Cfe S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.
Products information Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08283111572
Ondernemingsnummer: 6294311523
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000 EUR
Werknemers (employees): more than 1000
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Electrification systems and sockets for office furniture; Roadway construction

Product categorie (product category): Dredging Services In Inland Waters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.
(Get full report from official database of BE for Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.
Addition kinds of activities for Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.

25220100. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
40139904. Spoorwegstations | Railroad terminals
51220204. Toilet preparaten | Toilet preparations
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec

Werken bij Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

Zoek naar antwoorden van Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.. Laat een reactie achter voor Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.. Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.. Leave a respond for Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.. Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. op de google maps. Adres en contacten Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.
Location of Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. on the google maps. Address and contacts of Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.: KRONOS SA | CHARLOTTE HOLPER | Pyfferoen BVBA | MICHEL COLLETTE | Rocco Ets

Other related companies as Aannemingsmaatschappij Cfe S.A.: KRONOS SA | CHARLOTTE HOLPER | Pyfferoen BVBA | MICHEL COLLETTE | Rocco Ets

Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aannemingsmaatschappij Cfe S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283111572. Het bedrijf Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Herrmann-Debroux 40 1160 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van more than 1000 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dredging Services In Inland Waters. Lijst met producten zijn Electrification systems and sockets for office furniture; Roadway construction.
De hoofdactiviteit van Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aannemingsmaatschappij Cfe S.A., openstaande posities, locatie van Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. op de kaart.

Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aannemingsmaatschappij Cfe S.A., company assigned to the tax number BE08283111572. The company Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. is located at the address: Avenue Herrmann-Debroux 40 1160 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. more than 1000 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dredging Services In Inland Waters. List of products are Electrification systems and sockets for office furniture; Roadway construction.
The main activity of Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. is not available. You also can look at reviews of Aannemingsmaatschappij Cfe S.A., open positions, location of Aannemingsmaatschappij Cfe S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aannemingsmaatschappij Cfe S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aannemingsmaatschappij Cfe S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aannemingsmaatschappij Cfe S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aannemingsmaatschappij Cfe S.A., employees, financial statistics.