Joncheere Papierhandel BVBA

Contactgegevens Joncheere Papierhandel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Joncheere Papierhandel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Joncheere Papierhandel BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruggestraat 22-24; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 056 51 18 49 (+32-056 51 18 49) 056 51 18 49 (+32-056 51 18 49)

Fax (fax): 056 51 89 90 (+32-056 51 89 90) 056 51 89 90 (+32-056 51 89 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Joncheere Papierhandel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Joncheere Papierhandel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Joncheere Papierhandel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Joncheere Papierhandel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Joncheere Papierhandel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Joncheere Papierhandel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Joncheere Papierhandel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Joncheere Papierhandel BVBA
Products information Joncheere Papierhandel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08477020263
Ondernemingsnummer: 9425964355
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Stationery

Product categorie (product category): Drawing,painting and graphic arts - Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Joncheere Papierhandel BVBA
(Get full report from official database of BE for Joncheere Papierhandel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Joncheere Papierhandel BVBA
Addition kinds of activities for Joncheere Papierhandel BVBA

8611. Bedrijfsverenigingen | Business associations
502199. Meubelen, nec | Furniture, nec
15420101. Commercieel en kantoorgebouw, nieuwbouw | Commercial and office building, new construction
31499902. Ballet slippers | Ballet slippers
35560209. Mixers, voer, behalve landbouw | Mixers, feed, except agricultural
38429905. Colostomie apparaten | Colostomy appliances
38610208. Tanks, fotografisch ontwikkelen, bevestigen en wassen | Tanks, photographic developing, fixing, and washing
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij Joncheere Papierhandel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Joncheere Papierhandel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Joncheere Papierhandel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Joncheere Papierhandel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Joncheere Papierhandel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Joncheere Papierhandel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Joncheere Papierhandel BVBA. Laat een reactie achter voor Joncheere Papierhandel BVBA. Joncheere Papierhandel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Joncheere Papierhandel BVBA. Leave a respond for Joncheere Papierhandel BVBA. Joncheere Papierhandel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Joncheere Papierhandel BVBA op de google maps. Adres en contacten Joncheere Papierhandel BVBA
Location of Joncheere Papierhandel BVBA on the google maps. Address and contacts of Joncheere Papierhandel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Joncheere Papierhandel BVBA Joncheere Papierhandel BVBA: YVES DUPONT | WITTE WOLK | DERYCKE ASSURANCES | Van Looveren J | B1 Opleidingscentrum

Other related companies as Joncheere Papierhandel BVBA: YVES DUPONT | WITTE WOLK | DERYCKE ASSURANCES | Van Looveren J | B1 Opleidingscentrum

Joncheere Papierhandel BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Joncheere Papierhandel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08477020263. Het bedrijf Joncheere Papierhandel BVBA bevindt zich op het adres: Bruggestraat 22-24; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drawing,painting and graphic arts - Supplies. Lijst met producten zijn Stationery.
De hoofdactiviteit van Joncheere Papierhandel BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Joncheere Papierhandel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Joncheere Papierhandel BVBA, openstaande posities, locatie van Joncheere Papierhandel BVBA op de kaart.

Joncheere Papierhandel BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Joncheere Papierhandel BVBA, company assigned to the tax number BE08477020263. The company Joncheere Papierhandel BVBA is located at the address: Bruggestraat 22-24; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drawing,painting and graphic arts - Supplies. List of products are Stationery.
The main activity of Joncheere Papierhandel BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Joncheere Papierhandel BVBA is not available. You also can look at reviews of Joncheere Papierhandel BVBA, open positions, location of Joncheere Papierhandel BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Joncheere Papierhandel BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Joncheere Papierhandel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Joncheere Papierhandel BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Joncheere Papierhandel BVBA, employees, financial statistics.