Vasconcelos L

Contactgegevens Vasconcelos L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vasconcelos L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vasconcelos L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Atrébates 84; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 735 57 59; 0475 74 47 68 (+32-02 735 57 59; 0475 74 47 68) 02 735 57 59; 0475 74 47 68 (+32-02 735 57 59; 0475 74 47 68)

Fax (fax): +32 (2) 176-36-97 +32 (2) 176-36-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vasconcelos L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vasconcelos L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vasconcelos L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vasconcelos L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vasconcelos L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vasconcelos L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vasconcelos L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vasconcelos L
Products information Vasconcelos L

BTW identificatienummer (tax): BE08724212646
Ondernemingsnummer: 1486145019
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Vasconcelos L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drawing offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vasconcelos L
(Get full report from official database of BE for Vasconcelos L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vasconcelos L
Addition kinds of activities for Vasconcelos L

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
20850102. Ethylalcohol voor medicinale doeleinden | Ethyl alcohol for medicinal purposes
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
35629903. Rollers en onderdelen | Roller bearings and parts
37249906. Uitlaat systemen, vliegtuigen | Exhaust systems, aircraft
51360203. Ondergoed, mannen en jongens ' | Underwear, men's and boys'
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood

Werken bij Vasconcelos L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vasconcelos L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vasconcelos L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vasconcelos L. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Proximus

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

Zoek naar antwoorden van Vasconcelos L in sociale netwerken
Look for responds of Vasconcelos L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vasconcelos L. Laat een reactie achter voor Vasconcelos L. Vasconcelos L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vasconcelos L. Leave a respond for Vasconcelos L. Vasconcelos L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vasconcelos L op de google maps. Adres en contacten Vasconcelos L
Location of Vasconcelos L on the google maps. Address and contacts of Vasconcelos L

Andere gerelateerde bedrijven als come Vasconcelos L Vasconcelos L: Intersurvey NV | CHRIS HANNES | WIT-GELE KRUIS OOST-VLAANDEREN | HORTICULTURE RINCHARD | Belgian Art Fedearch Institute

Other related companies as Vasconcelos L: Intersurvey NV | CHRIS HANNES | WIT-GELE KRUIS OOST-VLAANDEREN | HORTICULTURE RINCHARD | Belgian Art Fedearch Institute

Vasconcelos L is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vasconcelos L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08724212646. Het bedrijf Vasconcelos L bevindt zich op het adres: Rue des Atrébates 84; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drawing offices. Producten gemaakt in Vasconcelos L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vasconcelos L is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vasconcelos L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vasconcelos L, openstaande posities, locatie van Vasconcelos L op de kaart.

Vasconcelos L is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vasconcelos L, company assigned to the tax number BE08724212646. The company Vasconcelos L is located at the address: Rue des Atrébates 84; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drawing offices. Products created in Vasconcelos L were not found.
The main activity of Vasconcelos L is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vasconcelos L is not available. You also can look at reviews of Vasconcelos L, open positions, location of Vasconcelos L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vasconcelos L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vasconcelos L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vasconcelos L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vasconcelos L, employees, financial statistics.