ADRIAAN HEYNICKX

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ADRIAAN HEYNICKX
Private companiesFood Stores • ADRIAAN HEYNICKX

Contactgegevens ADRIAAN HEYNICKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRIAAN HEYNICKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRIAAN HEYNICKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAMONTERWEG 139; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 11445495 (+32-11445495) 11445495 (+32-11445495)

Fax (fax): +32 (55) 119-82-25 +32 (55) 119-82-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRIAAN HEYNICKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRIAAN HEYNICKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRIAAN HEYNICKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRIAAN HEYNICKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRIAAN HEYNICKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRIAAN HEYNICKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRIAAN HEYNICKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRIAAN HEYNICKX
Products information ADRIAAN HEYNICKX

BTW identificatienummer (tax): BE02451568603
Ondernemingsnummer: 5683471679
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ADRIAAN HEYNICKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRIAAN HEYNICKX
(Get full report from official database of BE for ADRIAAN HEYNICKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRIAAN HEYNICKX
Addition kinds of activities for ADRIAAN HEYNICKX

2449. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
357200. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
35750102. Toetsenborden, computer, kantoor machine | Keyboards, computer, office machine
56990301. Badpakken | Bathing suits
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij ADRIAAN HEYNICKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRIAAN HEYNICKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRIAAN HEYNICKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRIAAN HEYNICKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Productie operator in 2 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de productie van tubes gewikkeld op spoelen, alsook het stapelen van de spoelen op pallets. Dit in combinatie met aanmaak van grondstoffen.

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

Zoek naar antwoorden van ADRIAAN HEYNICKX in sociale netwerken
Look for responds of ADRIAAN HEYNICKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRIAAN HEYNICKX. Laat een reactie achter voor ADRIAAN HEYNICKX. ADRIAAN HEYNICKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRIAAN HEYNICKX. Leave a respond for ADRIAAN HEYNICKX. ADRIAAN HEYNICKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRIAAN HEYNICKX op de google maps. Adres en contacten ADRIAAN HEYNICKX
Location of ADRIAAN HEYNICKX on the google maps. Address and contacts of ADRIAAN HEYNICKX

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRIAAN HEYNICKX ADRIAAN HEYNICKX: CENTRE D'ENDERMOLOGIE | SKY HIGH | Ch?teau Rorive SPRL | J. DESAEGER | Andr茅 Senz茅e nv

Other related companies as ADRIAAN HEYNICKX: CENTRE D'ENDERMOLOGIE | SKY HIGH | Ch?teau Rorive SPRL | J. DESAEGER | Andr茅 Senz茅e nv

ADRIAAN HEYNICKX is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADRIAAN HEYNICKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02451568603. Het bedrijf ADRIAAN HEYNICKX bevindt zich op het adres: HAMONTERWEG 139; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dranken; Zuivelproducten. Producten gemaakt in ADRIAAN HEYNICKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADRIAAN HEYNICKX is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRIAAN HEYNICKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRIAAN HEYNICKX, openstaande posities, locatie van ADRIAAN HEYNICKX op de kaart.

ADRIAAN HEYNICKX is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADRIAAN HEYNICKX, company assigned to the tax number BE02451568603. The company ADRIAAN HEYNICKX is located at the address: HAMONTERWEG 139; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dranken; Zuivelproducten. Products created in ADRIAAN HEYNICKX were not found.
The main activity of ADRIAAN HEYNICKX is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRIAAN HEYNICKX is not available. You also can look at reviews of ADRIAAN HEYNICKX, open positions, location of ADRIAAN HEYNICKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRIAAN HEYNICKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRIAAN HEYNICKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRIAAN HEYNICKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRIAAN HEYNICKX, employees, financial statistics.