Andr茅 Senz茅e nv

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Andr茅 Senz茅e nv
Private companiesFood Stores • Andr茅 Senz茅e nv

Contactgegevens Andr茅 Senz茅e nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Andr茅 Senz茅e nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Andr茅 Senz茅e nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Sambre 4; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België

Telefoon (phone): 071 36 42 72; 071 43 75 05; 071 43 75 78 (+32-071 36 42 72; 071 43 75 05; 071 43 75 78) 071 36 42 72; 071 43 75 05; 071 43 75 78 (+32-071 36 42 72; 071 43 75 05; 071 43 75 78)

Fax (fax): 071 36 04 18 (+32-071 36 04 18) 071 36 04 18 (+32-071 36 04 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Andr茅 Senz茅e nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Andr茅 Senz茅e nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Andr茅 Senz茅e nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Andr茅 Senz茅e nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Andr茅 Senz茅e nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Andr茅 Senz茅e nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Andr茅 Senz茅e nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Andr茅 Senz茅e nv
Products information Andr茅 Senz茅e nv

BTW identificatienummer (tax): BE04937500000
Ondernemingsnummer: 5395355224
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Andr茅 Senz茅e nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Andr茅 Senz茅e nv
(Get full report from official database of BE for Andr茅 Senz茅e nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Andr茅 Senz茅e nv
Addition kinds of activities for Andr茅 Senz茅e nv

399901. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
02599900. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
37329904. Pontoons, behalve vliegtuigen en opblaasbaar | Pontoons, except aircraft and inflatable
38240109. Propeller type meters met registers | Propeller type meters with registers
50320600. Lime bouwproducten | Lime building products

Werken bij Andr茅 Senz茅e nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Andr茅 Senz茅e nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Andr茅 Senz茅e nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Andr茅 Senz茅e nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Tielt-Pittem-Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

Zoek naar antwoorden van Andr茅 Senz茅e nv in sociale netwerken
Look for responds of Andr茅 Senz茅e nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Andr茅 Senz茅e nv. Laat een reactie achter voor Andr茅 Senz茅e nv. Andr茅 Senz茅e nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Andr茅 Senz茅e nv. Leave a respond for Andr茅 Senz茅e nv. Andr茅 Senz茅e nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Andr茅 Senz茅e nv op de google maps. Adres en contacten Andr茅 Senz茅e nv
Location of Andr茅 Senz茅e nv on the google maps. Address and contacts of Andr茅 Senz茅e nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Andr茅 Senz茅e nv Andr茅 Senz茅e nv: SCHOLLER-MOVENPICK-BRUGGE | Butaye Marc | BRUMA DIFFUSION SA | KERSTENS | Archi-Europe bvba

Other related companies as Andr茅 Senz茅e nv: SCHOLLER-MOVENPICK-BRUGGE | Butaye Marc | BRUMA DIFFUSION SA | KERSTENS | Archi-Europe bvba

Andr茅 Senz茅e nv is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Andr茅 Senz茅e nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04937500000. Het bedrijf Andr茅 Senz茅e nv bevindt zich op het adres: Rue de la Sambre 4; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Producten gemaakt in Andr茅 Senz茅e nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Andr茅 Senz茅e nv is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Andr茅 Senz茅e nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Andr茅 Senz茅e nv, openstaande posities, locatie van Andr茅 Senz茅e nv op de kaart.

Andr茅 Senz茅e nv is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Andr茅 Senz茅e nv, company assigned to the tax number BE04937500000. The company Andr茅 Senz茅e nv is located at the address: Rue de la Sambre 4; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Wrecking. Products created in Andr茅 Senz茅e nv were not found.
The main activity of Andr茅 Senz茅e nv is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Andr茅 Senz茅e nv is not available. You also can look at reviews of Andr茅 Senz茅e nv, open positions, location of Andr茅 Senz茅e nv on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Andr茅 Senz茅e nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Andr茅 Senz茅e nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Andr茅 Senz茅e nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Andr茅 Senz茅e nv, employees, financial statistics.