KAAS & WIJNHUIS DE MOOR

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • KAAS & WIJNHUIS DE MOOR
Private companiesOil and Gas Extraction • KAAS & WIJNHUIS DE MOOR

Contactgegevens KAAS & WIJNHUIS DE MOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAAS & WIJNHUIS DE MOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAAS & WIJNHUIS DE MOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTRAAT 89; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53776828 (+32-53776828) 53776828 (+32-53776828)

Fax (fax): +32 (69) 222-38-86 +32 (69) 222-38-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAAS & WIJNHUIS DE MOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAAS & WIJNHUIS DE MOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAAS & WIJNHUIS DE MOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAAS & WIJNHUIS DE MOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAAS & WIJNHUIS DE MOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAAS & WIJNHUIS DE MOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAAS & WIJNHUIS DE MOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAAS & WIJNHUIS DE MOOR
Products information KAAS & WIJNHUIS DE MOOR

BTW identificatienummer (tax): BE06774688720
Ondernemingsnummer: 7224853515
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in KAAS & WIJNHUIS DE MOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken; Levering aan huis restaurants; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAAS & WIJNHUIS DE MOOR
(Get full report from official database of BE for KAAS & WIJNHUIS DE MOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAAS & WIJNHUIS DE MOOR
Addition kinds of activities for KAAS & WIJNHUIS DE MOOR

243199. Millwork, nec | Millwork, nec
20240302. Gelatinepoppen, bevroren | Gelatin pops, frozen
48229905. Transradio persdienst | Transradio press service
50320202. pleisterwerk | Stucco
50630000. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
50940301. Klokken | Clocks
51590500. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
80499909. Ergotherapeut | Occupational therapist
89990800. Communicatiediensten | Communication services
95110101. Controlebureau voor luchtvervuiling, overheid | Air pollution control agency, government

Werken bij KAAS & WIJNHUIS DE MOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAAS & WIJNHUIS DE MOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAAS & WIJNHUIS DE MOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAAS & WIJNHUIS DE MOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van KAAS & WIJNHUIS DE MOOR in sociale netwerken
Look for responds of KAAS & WIJNHUIS DE MOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAAS & WIJNHUIS DE MOOR. Laat een reactie achter voor KAAS & WIJNHUIS DE MOOR. KAAS & WIJNHUIS DE MOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAAS & WIJNHUIS DE MOOR. Leave a respond for KAAS & WIJNHUIS DE MOOR. KAAS & WIJNHUIS DE MOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAAS & WIJNHUIS DE MOOR op de google maps. Adres en contacten KAAS & WIJNHUIS DE MOOR
Location of KAAS & WIJNHUIS DE MOOR on the google maps. Address and contacts of KAAS & WIJNHUIS DE MOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come KAAS & WIJNHUIS DE MOOR KAAS & WIJNHUIS DE MOOR: LIFTEN E. THIERY | Dilens F | CLB | FE. ALAIN G?RARD INFO | DECAMP M ETS

Other related companies as KAAS & WIJNHUIS DE MOOR: LIFTEN E. THIERY | Dilens F | CLB | FE. ALAIN G?RARD INFO | DECAMP M ETS

KAAS & WIJNHUIS DE MOOR is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAAS & WIJNHUIS DE MOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06774688720. Het bedrijf KAAS & WIJNHUIS DE MOOR bevindt zich op het adres: GENTSESTRAAT 89; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dranken; Levering aan huis restaurants; Zuivelproducten. Producten gemaakt in KAAS & WIJNHUIS DE MOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAAS & WIJNHUIS DE MOOR is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAAS & WIJNHUIS DE MOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAAS & WIJNHUIS DE MOOR, openstaande posities, locatie van KAAS & WIJNHUIS DE MOOR op de kaart.

KAAS & WIJNHUIS DE MOOR is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAAS & WIJNHUIS DE MOOR, company assigned to the tax number BE06774688720. The company KAAS & WIJNHUIS DE MOOR is located at the address: GENTSESTRAAT 89; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dranken; Levering aan huis restaurants; Zuivelproducten. Products created in KAAS & WIJNHUIS DE MOOR were not found.
The main activity of KAAS & WIJNHUIS DE MOOR is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KAAS & WIJNHUIS DE MOOR is not available. You also can look at reviews of KAAS & WIJNHUIS DE MOOR, open positions, location of KAAS & WIJNHUIS DE MOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAAS & WIJNHUIS DE MOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAAS & WIJNHUIS DE MOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAAS & WIJNHUIS DE MOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAAS & WIJNHUIS DE MOOR, employees, financial statistics.