Brood-Banket Philippe bvba BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Brood-Banket Philippe bvba BVBA
Private companiesTobacco Products • Brood-Banket Philippe bvba BVBA

Contactgegevens Brood-Banket Philippe bvba BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brood-Banket Philippe bvba BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brood-Banket Philippe bvba BVBA

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): Kerkstraat 26; 2830; Willebroek, België

Telefoon (phone): 03 886 65 09 (+32-03 886 65 09) 03 886 65 09 (+32-03 886 65 09)

Fax (fax): +32 (9) 572-18-25 +32 (9) 572-18-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brood-Banket Philippe bvba BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brood-Banket Philippe bvba BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brood-Banket Philippe bvba BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brood-Banket Philippe bvba BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brood-Banket Philippe bvba BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brood-Banket Philippe bvba BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brood-Banket Philippe bvba BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brood-Banket Philippe bvba BVBA
Products information Brood-Banket Philippe bvba BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04935852050
Ondernemingsnummer: 5088287353
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Brood-Banket Philippe bvba BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brood-Banket Philippe bvba BVBA
(Get full report from official database of BE for Brood-Banket Philippe bvba BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brood-Banket Philippe bvba BVBA
Addition kinds of activities for Brood-Banket Philippe bvba BVBA

594299. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
14799909. Spodumene mijnbouw | Spodumene mining
14999913. Pozzolana mijnbouw | Pozzolana mining
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic

Werken bij Brood-Banket Philippe bvba BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brood-Banket Philippe bvba BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brood-Banket Philippe bvba BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brood-Banket Philippe bvba BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Werfreserve

    Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van Brood-Banket Philippe bvba BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Brood-Banket Philippe bvba BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brood-Banket Philippe bvba BVBA. Laat een reactie achter voor Brood-Banket Philippe bvba BVBA. Brood-Banket Philippe bvba BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brood-Banket Philippe bvba BVBA. Leave a respond for Brood-Banket Philippe bvba BVBA. Brood-Banket Philippe bvba BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brood-Banket Philippe bvba BVBA op de google maps. Adres en contacten Brood-Banket Philippe bvba BVBA
Location of Brood-Banket Philippe bvba BVBA on the google maps. Address and contacts of Brood-Banket Philippe bvba BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Brood-Banket Philippe bvba BVBA Brood-Banket Philippe bvba BVBA: SCHNEIDER ELECTRIQUE | ANNE-MARIE HENNAUT | OZKAN KACMAZ | Gemabel | Demiddeleer B

Other related companies as Brood-Banket Philippe bvba BVBA: SCHNEIDER ELECTRIQUE | ANNE-MARIE HENNAUT | OZKAN KACMAZ | Gemabel | Demiddeleer B

Brood-Banket Philippe bvba BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is Brood-Banket Philippe bvba BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04935852050. Het bedrijf Brood-Banket Philippe bvba BVBA bevindt zich op het adres: Kerkstraat 26; 2830; Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 661,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Brood-Banket Philippe bvba BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brood-Banket Philippe bvba BVBA is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brood-Banket Philippe bvba BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brood-Banket Philippe bvba BVBA, openstaande posities, locatie van Brood-Banket Philippe bvba BVBA op de kaart.

Brood-Banket Philippe bvba BVBA is a company, that was registered 2007 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is Brood-Banket Philippe bvba BVBA, company assigned to the tax number BE04935852050. The company Brood-Banket Philippe bvba BVBA is located at the address: Kerkstraat 26; 2830; Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 661,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Brood-Banket Philippe bvba BVBA were not found.
The main activity of Brood-Banket Philippe bvba BVBA is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brood-Banket Philippe bvba BVBA is not available. You also can look at reviews of Brood-Banket Philippe bvba BVBA, open positions, location of Brood-Banket Philippe bvba BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brood-Banket Philippe bvba BVBA, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brood-Banket Philippe bvba BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brood-Banket Philippe bvba BVBA, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brood-Banket Philippe bvba BVBA, employees, financial statistics.