WIJNS DRINKS SERVICE

Contactgegevens WIJNS DRINKS SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIJNS DRINKS SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIJNS DRINKS SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORREDAM 24; 1740; TERNAT, België

Telefoon (phone): 25821192 (+32-25821192) 25821192 (+32-25821192)

Fax (fax): +32 (83) 788-61-49 +32 (83) 788-61-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIJNS DRINKS SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIJNS DRINKS SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIJNS DRINKS SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIJNS DRINKS SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIJNS DRINKS SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIJNS DRINKS SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIJNS DRINKS SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIJNS DRINKS SERVICE
Products information WIJNS DRINKS SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE03804260253
Ondernemingsnummer: 7235015869
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in WIJNS DRINKS SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIJNS DRINKS SERVICE
(Get full report from official database of BE for WIJNS DRINKS SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIJNS DRINKS SERVICE
Addition kinds of activities for WIJNS DRINKS SERVICE

367100. Electron buizen | Electron tubes
811101. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services
07210100. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
29110100. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
29520202. Siding, isolatie: geïmpregneerd, uit gekochte materialen | Siding, insulating: impregnated, from purchased materials
33130200. Ferroalliages | Ferroalloys
35560500. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
36219902. Generatorsets: benzine, diesel, of dual-fuel | Generator sets: gasoline, diesel, or dual-fuel
38290215. seismografen | Seismographs
81110214. Vastgoedrecht | Real estate law

Werken bij WIJNS DRINKS SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIJNS DRINKS SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIJNS DRINKS SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIJNS DRINKS SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

Zoek naar antwoorden van WIJNS DRINKS SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of WIJNS DRINKS SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIJNS DRINKS SERVICE. Laat een reactie achter voor WIJNS DRINKS SERVICE. WIJNS DRINKS SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIJNS DRINKS SERVICE. Leave a respond for WIJNS DRINKS SERVICE. WIJNS DRINKS SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIJNS DRINKS SERVICE op de google maps. Adres en contacten WIJNS DRINKS SERVICE
Location of WIJNS DRINKS SERVICE on the google maps. Address and contacts of WIJNS DRINKS SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come WIJNS DRINKS SERVICE WIJNS DRINKS SERVICE: HAIRSTUDIO HEIDI | Aigrisse SPRL | GEMEENTELIJKE SPORTHAL | Leblanc Catherine | TER DUINEN

Other related companies as WIJNS DRINKS SERVICE: HAIRSTUDIO HEIDI | Aigrisse SPRL | GEMEENTELIJKE SPORTHAL | Leblanc Catherine | TER DUINEN

WIJNS DRINKS SERVICE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIJNS DRINKS SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03804260253. Het bedrijf WIJNS DRINKS SERVICE bevindt zich op het adres: BORREDAM 24; 1740; TERNAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 701,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in WIJNS DRINKS SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIJNS DRINKS SERVICE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIJNS DRINKS SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIJNS DRINKS SERVICE, openstaande posities, locatie van WIJNS DRINKS SERVICE op de kaart.

WIJNS DRINKS SERVICE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIJNS DRINKS SERVICE, company assigned to the tax number BE03804260253. The company WIJNS DRINKS SERVICE is located at the address: BORREDAM 24; 1740; TERNAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 701,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dranken. Products created in WIJNS DRINKS SERVICE were not found.
The main activity of WIJNS DRINKS SERVICE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WIJNS DRINKS SERVICE is not available. You also can look at reviews of WIJNS DRINKS SERVICE, open positions, location of WIJNS DRINKS SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIJNS DRINKS SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIJNS DRINKS SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIJNS DRINKS SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIJNS DRINKS SERVICE, employees, financial statistics.