VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL

Contactgegevens VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 342; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11521390 (+32-11521390) 11521390 (+32-11521390)

Fax (fax): +32 (83) 804-22-82 +32 (83) 804-22-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL
Products information VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL

BTW identificatienummer (tax): BE09557800292
Ondernemingsnummer: 5311309814
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL
(Get full report from official database of BE for VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL
Addition kinds of activities for VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL

17990613. Keukenkastinstallatie | Kitchen cabinet installation
22960103. Glasbandkoorden en bandkoordstoffen | Glass tire cords and tire cord fabrics
33510105. Strip, koper en koperlegering | Strip, copper and copper alloy
35320206. Flotatiemachines (mijnbouwmachines) | Flotation machinery (mining machinery)
50159901. Banden, gebruikt: alleen in de winkel | Tires, used: retail only
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership

Werken bij VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Gemotiveerde plaatser ramen en deuren (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Plaatsing van ramen en deuren (vooral in pvc, soms in hout) Projecten bij bvb sociale woningen, maar ook bij particulieren Werven gelegen in West- en Oost-Vlaanderen Vrij stabiele uren

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL in sociale netwerken
Look for responds of VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL. Laat een reactie achter voor VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL. VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL. Leave a respond for VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL. VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL op de google maps. Adres en contacten VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL
Location of VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL on the google maps. Address and contacts of VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL: ESSO | Duomet | COIFFURE MIRIAM & LENNI | PH. LETEN | Esc-Signs Logo & Lettering

Other related companies as VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL: ESSO | Duomet | COIFFURE MIRIAM & LENNI | PH. LETEN | Esc-Signs Logo & Lettering

VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09557800292. Het bedrijf VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 342; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL, openstaande posities, locatie van VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL op de kaart.

VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL, company assigned to the tax number BE09557800292. The company VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL is located at the address: GROTE BAAN 342; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dranken. Products created in VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL were not found.
The main activity of VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL is not available. You also can look at reviews of VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL, open positions, location of VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL, employees, financial statistics.