VAN CAPELLEN & DE PAUW

Contactgegevens VAN CAPELLEN & DE PAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CAPELLEN & DE PAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CAPELLEN & DE PAUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEYENBERG 6; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 52372217 (+32-52372217) 52372217 (+32-52372217)

Fax (fax): +32 (71) 981-58-25 +32 (71) 981-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CAPELLEN & DE PAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CAPELLEN & DE PAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CAPELLEN & DE PAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CAPELLEN & DE PAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CAPELLEN & DE PAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CAPELLEN & DE PAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CAPELLEN & DE PAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CAPELLEN & DE PAUW
Products information VAN CAPELLEN & DE PAUW

BTW identificatienummer (tax): BE03899841308
Ondernemingsnummer: 7044952392
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in VAN CAPELLEN & DE PAUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CAPELLEN & DE PAUW
(Get full report from official database of BE for VAN CAPELLEN & DE PAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CAPELLEN & DE PAUW
Addition kinds of activities for VAN CAPELLEN & DE PAUW

162901. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
28699921. Glycolethers | Glycol ethers
38450203. Dialyzers, electromedical | Dialyzers, electromedical
50999900. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
51220304. Biotherapeutics | Biotherapeutics
86999904. Liefdadigheidsorganisatie | Charitable organization

Werken bij VAN CAPELLEN & DE PAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CAPELLEN & DE PAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CAPELLEN & DE PAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CAPELLEN & DE PAUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een ervaren technieker (m/v)

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • technieker / ingenieur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * (preventief) onderhoud van het machinepark * opsporen fouten, storingen en defecten * oplossen technische, kwaliteits- en productieproblemen * installatie van nieuwe machines en uitvoeren van verbeteringen aan bestaande machines en installaties * actief meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het productieproces

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van VAN CAPELLEN & DE PAUW in sociale netwerken
Look for responds of VAN CAPELLEN & DE PAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CAPELLEN & DE PAUW. Laat een reactie achter voor VAN CAPELLEN & DE PAUW. VAN CAPELLEN & DE PAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CAPELLEN & DE PAUW. Leave a respond for VAN CAPELLEN & DE PAUW. VAN CAPELLEN & DE PAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CAPELLEN & DE PAUW op de google maps. Adres en contacten VAN CAPELLEN & DE PAUW
Location of VAN CAPELLEN & DE PAUW on the google maps. Address and contacts of VAN CAPELLEN & DE PAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CAPELLEN & DE PAUW VAN CAPELLEN & DE PAUW: SLAGERIJ PASCAL | Savagan | Pire J & Co BVBA | FE. DZAJA-HEYNEN | Ateliers de M茅canique G茅n茅rale

Other related companies as VAN CAPELLEN & DE PAUW: SLAGERIJ PASCAL | Savagan | Pire J & Co BVBA | FE. DZAJA-HEYNEN | Ateliers de M茅canique G茅n茅rale

VAN CAPELLEN & DE PAUW is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CAPELLEN & DE PAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03899841308. Het bedrijf VAN CAPELLEN & DE PAUW bevindt zich op het adres: WEYENBERG 6; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in VAN CAPELLEN & DE PAUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN CAPELLEN & DE PAUW is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CAPELLEN & DE PAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CAPELLEN & DE PAUW, openstaande posities, locatie van VAN CAPELLEN & DE PAUW op de kaart.

VAN CAPELLEN & DE PAUW is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN CAPELLEN & DE PAUW, company assigned to the tax number BE03899841308. The company VAN CAPELLEN & DE PAUW is located at the address: WEYENBERG 6; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dranken. Products created in VAN CAPELLEN & DE PAUW were not found.
The main activity of VAN CAPELLEN & DE PAUW is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CAPELLEN & DE PAUW is not available. You also can look at reviews of VAN CAPELLEN & DE PAUW, open positions, location of VAN CAPELLEN & DE PAUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CAPELLEN & DE PAUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CAPELLEN & DE PAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CAPELLEN & DE PAUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CAPELLEN & DE PAUW, employees, financial statistics.