PAUL BOURGUIGNON

Contactgegevens PAUL BOURGUIGNON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL BOURGUIGNON: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL BOURGUIGNON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NAMUR 6; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10224033 (+32-10224033) 10224033 (+32-10224033)

Fax (fax): +32 (55) 549-19-72 +32 (55) 549-19-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL BOURGUIGNON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL BOURGUIGNON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL BOURGUIGNON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL BOURGUIGNON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL BOURGUIGNON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL BOURGUIGNON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL BOURGUIGNON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL BOURGUIGNON
Products information PAUL BOURGUIGNON

BTW identificatienummer (tax): BE07473419189
Ondernemingsnummer: 2421630859
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in PAUL BOURGUIGNON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL BOURGUIGNON
(Get full report from official database of BE for PAUL BOURGUIGNON)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL BOURGUIGNON
Addition kinds of activities for PAUL BOURGUIGNON

30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
34690303. Gefiltreerd, behalve loodgietersartikelen: porselein | Enameled ware, except plumbers' supplies: porcelain
38120103. Airspeed instrumentatie (luchtvaartinstrumenten) | Airspeed instrumentation (aeronautical instruments)
50650406. Televisie ontvangende en transmissie buizen | Television receiving and transmitting tubes
79991301. bookmakers | Bookmakers

Werken bij PAUL BOURGUIGNON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL BOURGUIGNON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL BOURGUIGNON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL BOURGUIGNON. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van PAUL BOURGUIGNON in sociale netwerken
Look for responds of PAUL BOURGUIGNON in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL BOURGUIGNON. Laat een reactie achter voor PAUL BOURGUIGNON. PAUL BOURGUIGNON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL BOURGUIGNON. Leave a respond for PAUL BOURGUIGNON. PAUL BOURGUIGNON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL BOURGUIGNON op de google maps. Adres en contacten PAUL BOURGUIGNON
Location of PAUL BOURGUIGNON on the google maps. Address and contacts of PAUL BOURGUIGNON

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL BOURGUIGNON PAUL BOURGUIGNON: ACTIPHONE | INNER WHEEL CLUB | DE PAUW ELEKTRICITEITSWERKEN | H.V.CONSULTING | Molitor Pascaline

Other related companies as PAUL BOURGUIGNON: ACTIPHONE | INNER WHEEL CLUB | DE PAUW ELEKTRICITEITSWERKEN | H.V.CONSULTING | Molitor Pascaline

PAUL BOURGUIGNON is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL BOURGUIGNON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473419189. Het bedrijf PAUL BOURGUIGNON bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NAMUR 6; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in PAUL BOURGUIGNON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL BOURGUIGNON is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL BOURGUIGNON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL BOURGUIGNON, openstaande posities, locatie van PAUL BOURGUIGNON op de kaart.

PAUL BOURGUIGNON is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL BOURGUIGNON, company assigned to the tax number BE07473419189. The company PAUL BOURGUIGNON is located at the address: CHAUSS?E DE NAMUR 6; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dranken. Products created in PAUL BOURGUIGNON were not found.
The main activity of PAUL BOURGUIGNON is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL BOURGUIGNON is not available. You also can look at reviews of PAUL BOURGUIGNON, open positions, location of PAUL BOURGUIGNON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL BOURGUIGNON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL BOURGUIGNON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL BOURGUIGNON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL BOURGUIGNON, employees, financial statistics.