MONICA SEMETIER

Contactgegevens MONICA SEMETIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONICA SEMETIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONICA SEMETIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELARESTRAAT 38; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56509510 (+32-56509510) 56509510 (+32-56509510)

Fax (fax): +32 (84) 693-20-71 +32 (84) 693-20-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONICA SEMETIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONICA SEMETIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONICA SEMETIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONICA SEMETIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONICA SEMETIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONICA SEMETIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONICA SEMETIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONICA SEMETIER
Products information MONICA SEMETIER

BTW identificatienummer (tax): BE03139312744
Ondernemingsnummer: 4833129882
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MONICA SEMETIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONICA SEMETIER
(Get full report from official database of BE for MONICA SEMETIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONICA SEMETIER
Addition kinds of activities for MONICA SEMETIER

15420200. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
17610100. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
20910310. Vis, uitgehard, NSK | Fish, cured, nsk
28999929. Wasserij sours | Laundry sours
35520113. Roving machines, textiel | Roving machines, textile
36120302. Autotransformatoren voor schakelborden (excl. Tele switchboards) | Autotransformers for switchboards (exc. tele. switchboards)
36940104. Motor generator sets, auto | Motor generator sets, automotive
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals

Werken bij MONICA SEMETIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONICA SEMETIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONICA SEMETIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONICA SEMETIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van MONICA SEMETIER in sociale netwerken
Look for responds of MONICA SEMETIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONICA SEMETIER. Laat een reactie achter voor MONICA SEMETIER. MONICA SEMETIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONICA SEMETIER. Leave a respond for MONICA SEMETIER. MONICA SEMETIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONICA SEMETIER op de google maps. Adres en contacten MONICA SEMETIER
Location of MONICA SEMETIER on the google maps. Address and contacts of MONICA SEMETIER

Andere gerelateerde bedrijven als come MONICA SEMETIER MONICA SEMETIER: DEXIA | LA GRANDE MURAILLE | ETS. COQUEREAU | THIERRY AUTO-AIRCONDITIONING | RODE KRUIS OPWIJK

Other related companies as MONICA SEMETIER: DEXIA | LA GRANDE MURAILLE | ETS. COQUEREAU | THIERRY AUTO-AIRCONDITIONING | RODE KRUIS OPWIJK

MONICA SEMETIER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONICA SEMETIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03139312744. Het bedrijf MONICA SEMETIER bevindt zich op het adres: ROESELARESTRAAT 38; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in MONICA SEMETIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONICA SEMETIER is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONICA SEMETIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONICA SEMETIER, openstaande posities, locatie van MONICA SEMETIER op de kaart.

MONICA SEMETIER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONICA SEMETIER, company assigned to the tax number BE03139312744. The company MONICA SEMETIER is located at the address: ROESELARESTRAAT 38; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dranken. Products created in MONICA SEMETIER were not found.
The main activity of MONICA SEMETIER is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MONICA SEMETIER is not available. You also can look at reviews of MONICA SEMETIER, open positions, location of MONICA SEMETIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONICA SEMETIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONICA SEMETIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONICA SEMETIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONICA SEMETIER, employees, financial statistics.