HUIS BECKERS-VAN DAM

Contactgegevens HUIS BECKERS-VAN DAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS BECKERS-VAN DAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS BECKERS-VAN DAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGBAANVELDEN 108; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32885139 32885139

Fax (fax): +32 (15) 988-80-80 +32 (15) 988-80-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS BECKERS-VAN DAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS BECKERS-VAN DAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS BECKERS-VAN DAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS BECKERS-VAN DAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS BECKERS-VAN DAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS BECKERS-VAN DAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS BECKERS-VAN DAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS BECKERS-VAN DAM
Products information HUIS BECKERS-VAN DAM

BTW identificatienummer (tax): BE01330963134
Ondernemingsnummer: 3877319335
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 445,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in HUIS BECKERS-VAN DAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS BECKERS-VAN DAM
(Get full report from official database of BE for HUIS BECKERS-VAN DAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS BECKERS-VAN DAM
Addition kinds of activities for HUIS BECKERS-VAN DAM

5194. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
207600. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
283602. extracten | Extracts
356299. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
50990503. Tapes en cassettes, vooraf vastgelegd | Tapes and cassettes, prerecorded
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies
67199900. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
79229903. Verlichting, theatraal | Lighting, theatrical
97119902. Leger | Army

Werken bij HUIS BECKERS-VAN DAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS BECKERS-VAN DAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS BECKERS-VAN DAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS BECKERS-VAN DAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

  • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van HUIS BECKERS-VAN DAM in sociale netwerken
Look for responds of HUIS BECKERS-VAN DAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS BECKERS-VAN DAM. Laat een reactie achter voor HUIS BECKERS-VAN DAM. HUIS BECKERS-VAN DAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS BECKERS-VAN DAM. Leave a respond for HUIS BECKERS-VAN DAM. HUIS BECKERS-VAN DAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS BECKERS-VAN DAM op de google maps. Adres en contacten HUIS BECKERS-VAN DAM
Location of HUIS BECKERS-VAN DAM on the google maps. Address and contacts of HUIS BECKERS-VAN DAM

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS BECKERS-VAN DAM HUIS BECKERS-VAN DAM: MARC VERMEIR | T.C. DE HOUTMUIS | Vandekerckhove O | WILLY GYSSELS | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE

Other related companies as HUIS BECKERS-VAN DAM: MARC VERMEIR | T.C. DE HOUTMUIS | Vandekerckhove O | WILLY GYSSELS | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE

HUIS BECKERS-VAN DAM is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS BECKERS-VAN DAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01330963134. Het bedrijf HUIS BECKERS-VAN DAM bevindt zich op het adres: LANGBAANVELDEN 108; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 445,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in HUIS BECKERS-VAN DAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS BECKERS-VAN DAM is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS BECKERS-VAN DAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS BECKERS-VAN DAM, openstaande posities, locatie van HUIS BECKERS-VAN DAM op de kaart.

HUIS BECKERS-VAN DAM is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS BECKERS-VAN DAM, company assigned to the tax number BE01330963134. The company HUIS BECKERS-VAN DAM is located at the address: LANGBAANVELDEN 108; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 445,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dranken. Products created in HUIS BECKERS-VAN DAM were not found.
The main activity of HUIS BECKERS-VAN DAM is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS BECKERS-VAN DAM is not available. You also can look at reviews of HUIS BECKERS-VAN DAM, open positions, location of HUIS BECKERS-VAN DAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS BECKERS-VAN DAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS BECKERS-VAN DAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS BECKERS-VAN DAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS BECKERS-VAN DAM, employees, financial statistics.