Boulangerie Levaux

Contactgegevens Boulangerie Levaux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boulangerie Levaux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boulangerie Levaux

Regio (region): Liège, België

Adres (address): Rue de la Sablonnière 16; 4031; Liège 1 (Angleur), België

Telefoon (phone): 04 367 41 11 (+32-04 367 41 11) 04 367 41 11 (+32-04 367 41 11)

Fax (fax): +32 (50) 757-70-20 +32 (50) 757-70-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boulangerie Levaux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boulangerie Levaux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boulangerie Levaux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boulangerie Levaux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boulangerie Levaux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boulangerie Levaux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boulangerie Levaux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boulangerie Levaux
Products information Boulangerie Levaux

BTW identificatienummer (tax): BE07700561523
Ondernemingsnummer: 1245819091
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Boulangerie Levaux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boulangerie Levaux
(Get full report from official database of BE for Boulangerie Levaux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boulangerie Levaux
Addition kinds of activities for Boulangerie Levaux

673299. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
14290103. Trap rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Trap rock, crushed and broken-quarrying
22820200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
35539907. Mortisers, houtbewerkingsmachines | Mortisers, woodworking machines
36790403. Kwarts kristallen, voor elektronische toepassing | Quartz crystals, for electronic application
62219903. Commodity traders, contracten | Commodity traders, contracts

Werken bij Boulangerie Levaux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boulangerie Levaux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boulangerie Levaux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boulangerie Levaux. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | 2 ploegen | Regio: Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we op zoek naar een productie operator in 2 ploegen.

  • Bakkersgast/Patissier M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen. - Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden - Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) - Voedingswaren bereiden: Gebakjes - Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen - Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • Mecanicien vrachtwagens m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Loppem zijn we op zoek naar een mecanicien voor vrachtwagens. Als mecanicien sta je in voor het opsporen van storingen en in samenspraak met je collega's tot de goede oplossing te komen Het onderhoud van de voertuigen en de opmaak van de dagplanning in samenspraak met de garageverantwoordelijke behoort ook tot u taken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, de ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Aarschot en omgeving

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten kassa (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf winkel te Zonhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste student/kassamedewerker  voor de periode: 20/08 tem 31/08  artikelen scannen betalingen ontvangen kassa afsluit algemeen onderhoud 

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van Boulangerie Levaux in sociale netwerken
Look for responds of Boulangerie Levaux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boulangerie Levaux. Laat een reactie achter voor Boulangerie Levaux. Boulangerie Levaux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boulangerie Levaux. Leave a respond for Boulangerie Levaux. Boulangerie Levaux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boulangerie Levaux op de google maps. Adres en contacten Boulangerie Levaux
Location of Boulangerie Levaux on the google maps. Address and contacts of Boulangerie Levaux

Andere gerelateerde bedrijven als come Boulangerie Levaux Boulangerie Levaux: FA. WYSIWYG | Dardenne J-M | Capiau Suzanne | PHARMACIES DE GARDE | BURO-TEC SERVICES

Other related companies as Boulangerie Levaux: FA. WYSIWYG | Dardenne J-M | Capiau Suzanne | PHARMACIES DE GARDE | BURO-TEC SERVICES

Boulangerie Levaux is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Liège, België. De volledige naam van het bedrijf is Boulangerie Levaux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07700561523. Het bedrijf Boulangerie Levaux bevindt zich op het adres: Rue de la Sablonnière 16; 4031; Liège 1 (Angleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 326,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Boulangerie Levaux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boulangerie Levaux is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boulangerie Levaux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boulangerie Levaux, openstaande posities, locatie van Boulangerie Levaux op de kaart.

Boulangerie Levaux is a company, that was registered 2002 in Liège region, Belgium. Full name of company is Boulangerie Levaux, company assigned to the tax number BE07700561523. The company Boulangerie Levaux is located at the address: Rue de la Sablonnière 16; 4031; Liège 1 (Angleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 326,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Boulangerie Levaux were not found.
The main activity of Boulangerie Levaux is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Boulangerie Levaux is not available. You also can look at reviews of Boulangerie Levaux, open positions, location of Boulangerie Levaux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boulangerie Levaux, Liège: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boulangerie Levaux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boulangerie Levaux, Liège: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boulangerie Levaux, employees, financial statistics.