CLAEYS ZELZATE

Particuliere bedrijvencommunicatie • CLAEYS ZELZATE
Private companiesCommunications • CLAEYS ZELZATE

Contactgegevens CLAEYS ZELZATE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAEYS ZELZATE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAEYS ZELZATE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BENELUXLN; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93445023 (+32-93445023) 93445023 (+32-93445023)

Fax (fax): +32 (67) 198-19-96 +32 (67) 198-19-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAEYS ZELZATE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAEYS ZELZATE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAEYS ZELZATE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAEYS ZELZATE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAEYS ZELZATE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAEYS ZELZATE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAEYS ZELZATE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAEYS ZELZATE
Products information CLAEYS ZELZATE

BTW identificatienummer (tax): BE02908874511
Ondernemingsnummer: 5394805908
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in CLAEYS ZELZATE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Douanekantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAEYS ZELZATE
(Get full report from official database of BE for CLAEYS ZELZATE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAEYS ZELZATE
Addition kinds of activities for CLAEYS ZELZATE

243500. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
311101. Paardensportproducten | Equestrian leather products
333100. Primaire koper | Primary copper
30699907. Kruikringen, rubber | Jar rings, rubber
34440302. Eaves, plaatwerk | Eaves, sheet metal
36290100. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
82310300. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries

Werken bij CLAEYS ZELZATE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAEYS ZELZATE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAEYS ZELZATE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAEYS ZELZATE. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Autowasser (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van CLAEYS ZELZATE in sociale netwerken
Look for responds of CLAEYS ZELZATE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAEYS ZELZATE. Laat een reactie achter voor CLAEYS ZELZATE. CLAEYS ZELZATE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAEYS ZELZATE. Leave a respond for CLAEYS ZELZATE. CLAEYS ZELZATE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAEYS ZELZATE op de google maps. Adres en contacten CLAEYS ZELZATE
Location of CLAEYS ZELZATE on the google maps. Address and contacts of CLAEYS ZELZATE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAEYS ZELZATE CLAEYS ZELZATE: KBC | CRELEM | ALBERT UMANS | L. KONINCKX | FREDDY LHOAS

Other related companies as CLAEYS ZELZATE: KBC | CRELEM | ALBERT UMANS | L. KONINCKX | FREDDY LHOAS

CLAEYS ZELZATE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAEYS ZELZATE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908874511. Het bedrijf CLAEYS ZELZATE bevindt zich op het adres: BENELUXLN; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Douanekantoren. Producten gemaakt in CLAEYS ZELZATE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAEYS ZELZATE is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAEYS ZELZATE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAEYS ZELZATE, openstaande posities, locatie van CLAEYS ZELZATE op de kaart.

CLAEYS ZELZATE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAEYS ZELZATE, company assigned to the tax number BE02908874511. The company CLAEYS ZELZATE is located at the address: BENELUXLN; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Douanekantoren. Products created in CLAEYS ZELZATE were not found.
The main activity of CLAEYS ZELZATE is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAEYS ZELZATE is not available. You also can look at reviews of CLAEYS ZELZATE, open positions, location of CLAEYS ZELZATE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAEYS ZELZATE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAEYS ZELZATE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAEYS ZELZATE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAEYS ZELZATE, employees, financial statistics.