WILLY TCHERKEZIAN

Contactgegevens WILLY TCHERKEZIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY TCHERKEZIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY TCHERKEZIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELIKAANSSTRAAT 62; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32335070 32335070

Fax (fax): +32 (71) 938-14-15 +32 (71) 938-14-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY TCHERKEZIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY TCHERKEZIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY TCHERKEZIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY TCHERKEZIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY TCHERKEZIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY TCHERKEZIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY TCHERKEZIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY TCHERKEZIAN
Products information WILLY TCHERKEZIAN

BTW identificatienummer (tax): BE03052246093
Ondernemingsnummer: 5109710693
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in WILLY TCHERKEZIAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY TCHERKEZIAN
(Get full report from official database of BE for WILLY TCHERKEZIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY TCHERKEZIAN
Addition kinds of activities for WILLY TCHERKEZIAN

4725. Touroperators | Tour operators
941104. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government
28440101. Bleken, haar | Bleaches, hair
28440200. Mondelinge preparaten | Oral preparations
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
30899900. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
36120310. Lichtbuis transformatoren | Luminous tube transformers

Werken bij WILLY TCHERKEZIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY TCHERKEZIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY TCHERKEZIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY TCHERKEZIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van WILLY TCHERKEZIAN in sociale netwerken
Look for responds of WILLY TCHERKEZIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY TCHERKEZIAN. Laat een reactie achter voor WILLY TCHERKEZIAN. WILLY TCHERKEZIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY TCHERKEZIAN. Leave a respond for WILLY TCHERKEZIAN. WILLY TCHERKEZIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY TCHERKEZIAN op de google maps. Adres en contacten WILLY TCHERKEZIAN
Location of WILLY TCHERKEZIAN on the google maps. Address and contacts of WILLY TCHERKEZIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY TCHERKEZIAN WILLY TCHERKEZIAN: Van Rompaey G | MAGDA D'HOOGHE | La Belge Maison | KANTOOR DERDE-SCHOONJANS | VDW Trans

Other related companies as WILLY TCHERKEZIAN: Van Rompaey G | MAGDA D'HOOGHE | La Belge Maison | KANTOOR DERDE-SCHOONJANS | VDW Trans

WILLY TCHERKEZIAN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY TCHERKEZIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03052246093. Het bedrijf WILLY TCHERKEZIAN bevindt zich op het adres: PELIKAANSSTRAAT 62; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in WILLY TCHERKEZIAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY TCHERKEZIAN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY TCHERKEZIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY TCHERKEZIAN, openstaande posities, locatie van WILLY TCHERKEZIAN op de kaart.

WILLY TCHERKEZIAN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY TCHERKEZIAN, company assigned to the tax number BE03052246093. The company WILLY TCHERKEZIAN is located at the address: PELIKAANSSTRAAT 62; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in WILLY TCHERKEZIAN were not found.
The main activity of WILLY TCHERKEZIAN is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY TCHERKEZIAN is not available. You also can look at reviews of WILLY TCHERKEZIAN, open positions, location of WILLY TCHERKEZIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY TCHERKEZIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY TCHERKEZIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY TCHERKEZIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY TCHERKEZIAN, employees, financial statistics.