MERTENS SCHILDERWERKEN

Contactgegevens MERTENS SCHILDERWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERTENS SCHILDERWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERTENS SCHILDERWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 23; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36699423 (+32-36699423) 36699423 (+32-36699423)

Fax (fax): +32 (2) 307-23-90 +32 (2) 307-23-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERTENS SCHILDERWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERTENS SCHILDERWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERTENS SCHILDERWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERTENS SCHILDERWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERTENS SCHILDERWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERTENS SCHILDERWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERTENS SCHILDERWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERTENS SCHILDERWERKEN
Products information MERTENS SCHILDERWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE08570129394
Ondernemingsnummer: 4275299072
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 253,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in MERTENS SCHILDERWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERTENS SCHILDERWERKEN
(Get full report from official database of BE for MERTENS SCHILDERWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERTENS SCHILDERWERKEN
Addition kinds of activities for MERTENS SCHILDERWERKEN

4212. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
6159. Diversen zakelijk krediet | Miscellaneous business credit
22690302. Embossing: linnen breed geweven stoffen | Embossing: linen broadwoven fabrics
32310403. Gelamineerd glas: gemaakt van gekochte glas | Laminated glass: made from purchased glass
32920501. Conduits, asbestcement | Conduits, asbestos cement
37280115. Vleugelsamenstellingen en onderdelen, vliegtuigen | Wing assemblies and parts, aircraft
51720100. gassen | Gases
55310100. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts

Werken bij MERTENS SCHILDERWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERTENS SCHILDERWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERTENS SCHILDERWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERTENS SCHILDERWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • metser-diender (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een metser.

  • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van MERTENS SCHILDERWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of MERTENS SCHILDERWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERTENS SCHILDERWERKEN. Laat een reactie achter voor MERTENS SCHILDERWERKEN. MERTENS SCHILDERWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERTENS SCHILDERWERKEN. Leave a respond for MERTENS SCHILDERWERKEN. MERTENS SCHILDERWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERTENS SCHILDERWERKEN op de google maps. Adres en contacten MERTENS SCHILDERWERKEN
Location of MERTENS SCHILDERWERKEN on the google maps. Address and contacts of MERTENS SCHILDERWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MERTENS SCHILDERWERKEN MERTENS SCHILDERWERKEN: MAISON MANIET | FA. VERMEIRE | Porters A | COIFFURE IMAGIN?HAIR | FE. CHARPENTIER

Other related companies as MERTENS SCHILDERWERKEN: MAISON MANIET | FA. VERMEIRE | Porters A | COIFFURE IMAGIN?HAIR | FE. CHARPENTIER

MERTENS SCHILDERWERKEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERTENS SCHILDERWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08570129394. Het bedrijf MERTENS SCHILDERWERKEN bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 23; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 253,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in MERTENS SCHILDERWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MERTENS SCHILDERWERKEN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERTENS SCHILDERWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERTENS SCHILDERWERKEN, openstaande posities, locatie van MERTENS SCHILDERWERKEN op de kaart.

MERTENS SCHILDERWERKEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERTENS SCHILDERWERKEN, company assigned to the tax number BE08570129394. The company MERTENS SCHILDERWERKEN is located at the address: DORPSSTRAAT 23; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 253,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Products created in MERTENS SCHILDERWERKEN were not found.
The main activity of MERTENS SCHILDERWERKEN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MERTENS SCHILDERWERKEN is not available. You also can look at reviews of MERTENS SCHILDERWERKEN, open positions, location of MERTENS SCHILDERWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERTENS SCHILDERWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERTENS SCHILDERWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERTENS SCHILDERWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERTENS SCHILDERWERKEN, employees, financial statistics.