ROUKY TOILETTAGE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ROUKY TOILETTAGE
Private companiesReal Estate • ROUKY TOILETTAGE

Contactgegevens ROUKY TOILETTAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUKY TOILETTAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUKY TOILETTAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ruelle Bourlot 11; 7620; Brunehaut (Bléharies), België

Telefoon (phone): 069 34 62 28 (+32-069 34 62 28) 069 34 62 28 (+32-069 34 62 28)

Fax (fax): +32 (61) 896-98-51 +32 (61) 896-98-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUKY TOILETTAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUKY TOILETTAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUKY TOILETTAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUKY TOILETTAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUKY TOILETTAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUKY TOILETTAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUKY TOILETTAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUKY TOILETTAGE
Products information ROUKY TOILETTAGE

BTW identificatienummer (tax): BE02633392333
Ondernemingsnummer: 9563293457
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Pet shops - Retail

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUKY TOILETTAGE
(Get full report from official database of BE for ROUKY TOILETTAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUKY TOILETTAGE
Addition kinds of activities for ROUKY TOILETTAGE

201503. Eier verwerking | Egg processing
519402. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
615901. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
28239905. Rayon vezels, stro, stroken en garen | Rayon fibers, straw, strips and yarn
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
59450000. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops

Werken bij ROUKY TOILETTAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUKY TOILETTAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUKY TOILETTAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUKY TOILETTAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen. http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

Zoek naar antwoorden van ROUKY TOILETTAGE in sociale netwerken
Look for responds of ROUKY TOILETTAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUKY TOILETTAGE. Laat een reactie achter voor ROUKY TOILETTAGE. ROUKY TOILETTAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUKY TOILETTAGE. Leave a respond for ROUKY TOILETTAGE. ROUKY TOILETTAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUKY TOILETTAGE op de google maps. Adres en contacten ROUKY TOILETTAGE
Location of ROUKY TOILETTAGE on the google maps. Address and contacts of ROUKY TOILETTAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUKY TOILETTAGE ROUKY TOILETTAGE: PARKING L'HشTEL DE VILLE | Carre-Tiers Scris | GARAGE BOTTE-BARBARY | Kestemont P | GlobalSign nv-sa

Other related companies as ROUKY TOILETTAGE: PARKING L'HشTEL DE VILLE | Carre-Tiers Scris | GARAGE BOTTE-BARBARY | Kestemont P | GlobalSign nv-sa

ROUKY TOILETTAGE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUKY TOILETTAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02633392333. Het bedrijf ROUKY TOILETTAGE bevindt zich op het adres: Ruelle Bourlot 11; 7620; Brunehaut (Bléharies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dog - Grooming. Lijst met producten zijn Pet shops - Retail.
De hoofdactiviteit van ROUKY TOILETTAGE is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUKY TOILETTAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUKY TOILETTAGE, openstaande posities, locatie van ROUKY TOILETTAGE op de kaart.

ROUKY TOILETTAGE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUKY TOILETTAGE, company assigned to the tax number BE02633392333. The company ROUKY TOILETTAGE is located at the address: Ruelle Bourlot 11; 7620; Brunehaut (Bléharies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dog - Grooming. List of products are Pet shops - Retail.
The main activity of ROUKY TOILETTAGE is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUKY TOILETTAGE is not available. You also can look at reviews of ROUKY TOILETTAGE, open positions, location of ROUKY TOILETTAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUKY TOILETTAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUKY TOILETTAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUKY TOILETTAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUKY TOILETTAGE, employees, financial statistics.