HONDENSCHOOL SLOEBER VZW

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • HONDENSCHOOL SLOEBER VZW
Private companiesReal Estate • HONDENSCHOOL SLOEBER VZW

Contactgegevens HONDENSCHOOL SLOEBER VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HONDENSCHOOL SLOEBER VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

HONDENSCHOOL SLOEBER VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keizershoek 284; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 457 26 53; 03 844 06 88 (+32-03 457 26 53; 03 844 06 88) 03 457 26 53; 03 844 06 88 (+32-03 457 26 53; 03 844 06 88)

Fax (fax): 03 844 06 88 (+32-03 844 06 88) 03 844 06 88 (+32-03 844 06 88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HONDENSCHOOL SLOEBER VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HONDENSCHOOL SLOEBER VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HONDENSCHOOL SLOEBER VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HONDENSCHOOL SLOEBER VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HONDENSCHOOL SLOEBER VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HONDENSCHOOL SLOEBER VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HONDENSCHOOL SLOEBER VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HONDENSCHOOL SLOEBER VZW
Products information HONDENSCHOOL SLOEBER VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07792022705
Ondernemingsnummer: 4788085937
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in HONDENSCHOOL SLOEBER VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HONDENSCHOOL SLOEBER VZW
(Get full report from official database of BE for HONDENSCHOOL SLOEBER VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor HONDENSCHOOL SLOEBER VZW
Addition kinds of activities for HONDENSCHOOL SLOEBER VZW

7631. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
17420102. Fresco werk | Fresco work
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
32910203. Pimpsteen en pumiciet schuurmiddel | Pumice and pumicite abrasive
51829901. Flessenwijnen en dranken | Bottling wines and liquors

Werken bij HONDENSCHOOL SLOEBER VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HONDENSCHOOL SLOEBER VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HONDENSCHOOL SLOEBER VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HONDENSCHOOL SLOEBER VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van HONDENSCHOOL SLOEBER VZW in sociale netwerken
Look for responds of HONDENSCHOOL SLOEBER VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor HONDENSCHOOL SLOEBER VZW. Laat een reactie achter voor HONDENSCHOOL SLOEBER VZW. HONDENSCHOOL SLOEBER VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HONDENSCHOOL SLOEBER VZW. Leave a respond for HONDENSCHOOL SLOEBER VZW. HONDENSCHOOL SLOEBER VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HONDENSCHOOL SLOEBER VZW op de google maps. Adres en contacten HONDENSCHOOL SLOEBER VZW
Location of HONDENSCHOOL SLOEBER VZW on the google maps. Address and contacts of HONDENSCHOOL SLOEBER VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come HONDENSCHOOL SLOEBER VZW HONDENSCHOOL SLOEBER VZW: FE. PACIFIC | Millennium Chocolaterie | BEIRENS JP EN LEON | Verschelden B | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as HONDENSCHOOL SLOEBER VZW: FE. PACIFIC | Millennium Chocolaterie | BEIRENS JP EN LEON | Verschelden B | ECOLE FOND. COMMUNALE

HONDENSCHOOL SLOEBER VZW is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HONDENSCHOOL SLOEBER VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07792022705. Het bedrijf HONDENSCHOOL SLOEBER VZW bevindt zich op het adres: Keizershoek 284; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dog training. Producten gemaakt in HONDENSCHOOL SLOEBER VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HONDENSCHOOL SLOEBER VZW is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HONDENSCHOOL SLOEBER VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HONDENSCHOOL SLOEBER VZW, openstaande posities, locatie van HONDENSCHOOL SLOEBER VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HONDENSCHOOL SLOEBER VZW is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HONDENSCHOOL SLOEBER VZW, company assigned to the tax number BE07792022705. The company HONDENSCHOOL SLOEBER VZW is located at the address: Keizershoek 284; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dog training. Products created in HONDENSCHOOL SLOEBER VZW were not found.
The main activity of HONDENSCHOOL SLOEBER VZW is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HONDENSCHOOL SLOEBER VZW is not available. You also can look at reviews of HONDENSCHOOL SLOEBER VZW, open positions, location of HONDENSCHOOL SLOEBER VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HONDENSCHOOL SLOEBER VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HONDENSCHOOL SLOEBER VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HONDENSCHOOL SLOEBER VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HONDENSCHOOL SLOEBER VZW, employees, financial statistics.