Laboratoire Ortis B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Laboratoire Ortis B.V.B.A.
Private companiesInsurance Carriers • Laboratoire Ortis B.V.B.A.

Contactgegevens Laboratoire Ortis B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laboratoire Ortis B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Laboratoire Ortis B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weywertz,Hinter der Heck 46 4750 Elsenborn, België

Telefoon (phone): 080.44 00 52 (+32-080.44 00 52) 080.44 00 52 (+32-080.44 00 52)

Fax (fax): 080.44 42 80 (+32-080.44 42 80) 080.44 42 80 (+32-080.44 42 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laboratoire Ortis B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laboratoire Ortis B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laboratoire Ortis B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laboratoire Ortis B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laboratoire Ortis B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laboratoire Ortis B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laboratoire Ortis B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laboratoire Ortis B.V.B.A.
Products information Laboratoire Ortis B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09557250976
Ondernemingsnummer: 8208953857
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Herbal pharmaceuticals; Vitamins and multi-vitamins,also concentrated

Product categorie (product category): Dietary Supplements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laboratoire Ortis B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Laboratoire Ortis B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Laboratoire Ortis B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Laboratoire Ortis B.V.B.A.

238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
35370206. Die- en striphanteraars | Die and strip handlers
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design
82990301. Dramatische school | Dramatic school

Werken bij Laboratoire Ortis B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laboratoire Ortis B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laboratoire Ortis B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laboratoire Ortis B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van Laboratoire Ortis B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Laboratoire Ortis B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laboratoire Ortis B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Laboratoire Ortis B.V.B.A.. Laboratoire Ortis B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laboratoire Ortis B.V.B.A.. Leave a respond for Laboratoire Ortis B.V.B.A.. Laboratoire Ortis B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laboratoire Ortis B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Laboratoire Ortis B.V.B.A.
Location of Laboratoire Ortis B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Laboratoire Ortis B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Laboratoire Ortis B.V.B.A. Laboratoire Ortis B.V.B.A.: DEZUTTER | MICHEL CLAEYS | Black & White | DECLERCK PATRICK | Azeroual A

Other related companies as Laboratoire Ortis B.V.B.A.: DEZUTTER | MICHEL CLAEYS | Black & White | DECLERCK PATRICK | Azeroual A

Laboratoire Ortis B.V.B.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Laboratoire Ortis B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09557250976. Het bedrijf Laboratoire Ortis B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Weywertz,Hinter der Heck 46 4750 Elsenborn. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dietary Supplements. Lijst met producten zijn Herbal pharmaceuticals; Vitamins and multi-vitamins,also concentrated.
De hoofdactiviteit van Laboratoire Ortis B.V.B.A. is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laboratoire Ortis B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laboratoire Ortis B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Laboratoire Ortis B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Laboratoire Ortis B.V.B.A. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Laboratoire Ortis B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09557250976. The company Laboratoire Ortis B.V.B.A. is located at the address: Weywertz,Hinter der Heck 46 4750 Elsenborn. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dietary Supplements. List of products are Herbal pharmaceuticals; Vitamins and multi-vitamins,also concentrated.
The main activity of Laboratoire Ortis B.V.B.A. is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Laboratoire Ortis B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Laboratoire Ortis B.V.B.A., open positions, location of Laboratoire Ortis B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laboratoire Ortis B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laboratoire Ortis B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laboratoire Ortis B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laboratoire Ortis B.V.B.A., employees, financial statistics.