FRANCIS VANDECAVEYE

Contactgegevens FRANCIS VANDECAVEYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCIS VANDECAVEYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCIS VANDECAVEYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUSTAVE DE STUERSSTRAAT 30; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57209582 (+32-57209582) 57209582 (+32-57209582)

Fax (fax): +32 (61) 432-50-59 +32 (61) 432-50-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCIS VANDECAVEYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCIS VANDECAVEYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCIS VANDECAVEYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCIS VANDECAVEYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCIS VANDECAVEYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCIS VANDECAVEYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCIS VANDECAVEYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCIS VANDECAVEYE
Products information FRANCIS VANDECAVEYE

BTW identificatienummer (tax): BE07077911376
Ondernemingsnummer: 9725341796
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FRANCIS VANDECAVEYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCIS VANDECAVEYE
(Get full report from official database of BE for FRANCIS VANDECAVEYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCIS VANDECAVEYE
Addition kinds of activities for FRANCIS VANDECAVEYE

26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
28190107. Fosfor, elementair | Phosphorus, elemental
28440103. Huis permanente kits | Home permanent kits
50649906. Magnetronovens, niet-commercieel | Microwave ovens, non-commercial
50650309. Halfgeleider apparaten | Semiconductor devices
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association

Werken bij FRANCIS VANDECAVEYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCIS VANDECAVEYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCIS VANDECAVEYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCIS VANDECAVEYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Bijlesgever Java (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

  • Technisch Tekenaar (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van FRANCIS VANDECAVEYE in sociale netwerken
Look for responds of FRANCIS VANDECAVEYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCIS VANDECAVEYE. Laat een reactie achter voor FRANCIS VANDECAVEYE. FRANCIS VANDECAVEYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCIS VANDECAVEYE. Leave a respond for FRANCIS VANDECAVEYE. FRANCIS VANDECAVEYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCIS VANDECAVEYE op de google maps. Adres en contacten FRANCIS VANDECAVEYE
Location of FRANCIS VANDECAVEYE on the google maps. Address and contacts of FRANCIS VANDECAVEYE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCIS VANDECAVEYE FRANCIS VANDECAVEYE: MARTINE | CAR & TRUCK OPLEIDING | NORBERT ENGELEN | Cuesmes Cars | ELECTRO-COMFORT

Other related companies as FRANCIS VANDECAVEYE: MARTINE | CAR & TRUCK OPLEIDING | NORBERT ENGELEN | Cuesmes Cars | ELECTRO-COMFORT

FRANCIS VANDECAVEYE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCIS VANDECAVEYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07077911376. Het bedrijf FRANCIS VANDECAVEYE bevindt zich op het adres: GUSTAVE DE STUERSSTRAAT 30; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in FRANCIS VANDECAVEYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCIS VANDECAVEYE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCIS VANDECAVEYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCIS VANDECAVEYE, openstaande posities, locatie van FRANCIS VANDECAVEYE op de kaart.

FRANCIS VANDECAVEYE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCIS VANDECAVEYE, company assigned to the tax number BE07077911376. The company FRANCIS VANDECAVEYE is located at the address: GUSTAVE DE STUERSSTRAAT 30; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dierenartsen. Products created in FRANCIS VANDECAVEYE were not found.
The main activity of FRANCIS VANDECAVEYE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCIS VANDECAVEYE is not available. You also can look at reviews of FRANCIS VANDECAVEYE, open positions, location of FRANCIS VANDECAVEYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCIS VANDECAVEYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCIS VANDECAVEYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCIS VANDECAVEYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCIS VANDECAVEYE, employees, financial statistics.