CLAUDINE PEETERS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • CLAUDINE PEETERS
Private companiesCoal Mining • CLAUDINE PEETERS

Contactgegevens CLAUDINE PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDINE PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDINE PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE ROUBAIX 19; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69212640 (+32-69212640) 69212640 (+32-69212640)

Fax (fax): +32 (14) 916-35-81 +32 (14) 916-35-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDINE PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDINE PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDINE PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDINE PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDINE PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDINE PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDINE PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDINE PEETERS
Products information CLAUDINE PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE03498016357
Ondernemingsnummer: 2671569824
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CLAUDINE PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDINE PEETERS
(Get full report from official database of BE for CLAUDINE PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDINE PEETERS
Addition kinds of activities for CLAUDINE PEETERS

284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
806900. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
20119901. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), vlees geslacht ter plaatse | Canned meats (except baby food), meat slaughtered on site
23860101. Jassen en jassen, leer en schapenbekleed | Coats and jackets, leather and sheep-lined
28999937. Patching gips, huishouden | Patching plaster, household
34420202. Louver deuren, metaal | Louver doors, metal
34460404. Purlins, lichtmetaalstaal | Purlins, light gauge steel

Werken bij CLAUDINE PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDINE PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDINE PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDINE PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van CLAUDINE PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDINE PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDINE PEETERS. Laat een reactie achter voor CLAUDINE PEETERS. CLAUDINE PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDINE PEETERS. Leave a respond for CLAUDINE PEETERS. CLAUDINE PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDINE PEETERS op de google maps. Adres en contacten CLAUDINE PEETERS
Location of CLAUDINE PEETERS on the google maps. Address and contacts of CLAUDINE PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDINE PEETERS CLAUDINE PEETERS: ASSI | Nolf D | MESKENS c | IBV INDUSTRIE DU BOIS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Other related companies as CLAUDINE PEETERS: ASSI | Nolf D | MESKENS c | IBV INDUSTRIE DU BOIS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

CLAUDINE PEETERS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDINE PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03498016357. Het bedrijf CLAUDINE PEETERS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE ROUBAIX 19; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in CLAUDINE PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAUDINE PEETERS is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDINE PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDINE PEETERS, openstaande posities, locatie van CLAUDINE PEETERS op de kaart.

CLAUDINE PEETERS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDINE PEETERS, company assigned to the tax number BE03498016357. The company CLAUDINE PEETERS is located at the address: CHAUSS?E DE ROUBAIX 19; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dierenartsen. Products created in CLAUDINE PEETERS were not found.
The main activity of CLAUDINE PEETERS is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDINE PEETERS is not available. You also can look at reviews of CLAUDINE PEETERS, open positions, location of CLAUDINE PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDINE PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDINE PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDINE PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDINE PEETERS, employees, financial statistics.